A lányomék mindig magukkal hozzák a háziállatként tartott gyíkjukat ha eljönnek, ami kellemetlen nekem mert írtózom tőle és higiénikusnak sem tartom. Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Messze laknak, ezért általában 2-4 napra jönnek, itt alvással, ezért mindig hozzák magukkal a gyíkot is. A ketrecével együtt hozzák, de náluk ahhoz van szokva, hogy szabadon van, úgyhogy a szobájukban mindig kiengedi a vőjelölt, de nagyon fürge az állat és nyílik az ajtó rögtön kilövi magát és beszaladgálja a lakást. Egyik reggel mentem be hozzájuk és az ágynemű tetején aludt, amit szintén nem szeretek. A vőjelölt mellé bárhová felmászik, a kanapéra a nappaliban, a kerti hintaágyra , megy utána a konyhába is. Neki nagyon fontos az állat, ezért természetesen nem akarom megbántani, de én irtózom attól, hogy egy hüllő mászkál a lakásban.2022. júl. 3. 11:07
42/42 anonim válasza:
Üljetek le beszéljétek meg, remélem tiszteletben tartják a kérésed.kössetek valami kompromisszumot.
Nem értem az emberek nem szoktak beszélgetni egymással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!