Mit reagálnál erre?

Figyelt kérdés
17 éves fiam van, szeptembertől 12.es. Közölte, hogy érettségi után kihagy egy évet, összeköltöznek a barátnőjével a legjobb barátjával és annak a barátnőjével. Azt mondja önállósodni akar
2022. júl. 2. 21:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Azt mondanám,óókééé.
2022. júl. 2. 23:18
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

Én biztos nem lennék boldog, mert nem tapsikolnék, hogy megszakítja a tanulmányait.

Kevesen találnak aztán vissza, amikor szaporodnak a problémák és azokkal kell megbírkózni és a rutinból is kiesett.

Költözzenek össze, legyenek boldogok, de csinálja az iskolát! Dolgozhat mellette diákmunkát, ti is biztos segítitek, de egy sima érettségivel trógerolni valahol az nem perspektíva!

2022. júl. 3. 01:04
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Megmondanám hogy hajrá, de tőlem egy fillért se fog kapni, ha felnőtt ember akkor tartsa is el magát.
2022. júl. 3. 06:51
 14/17 anonim ***** válasza:
35%
Én elfogadnám a döntését de előtte tisztáznám a következményeket. Nem tanuló gyerek után nincs családi pótlék (kb 13 ezer Ft), maga után kell fizetni a TB-t (kb 8 ezer Ft), ha csak nem dolgozik, nincs diákigazolvány és az azzal járó kedvezmények (például diákmunka). Amennyire tudom támogatnám anyagilag, de nem én tartanám el.
2022. júl. 3. 08:36
 15/17 anonim ***** válasza:
11%
mennyi kegyetlen ember, baszki. Remélem nincs gyereketek.
2022. júl. 9. 01:24
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

15 miért lenne itt bárki is kegyetlen?

Ha önállósodni akar akkor ne az én pénzemből tegye, gondolom ez egyértelmű

2022. júl. 9. 06:42
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen, csak ilyenről szó sem volt a kérdésbe. Mondjuk én az első pár hónapba segítenék a gyerekemen, mert tudom milyen nehéz elindulni, de nem lehet mindenkinek szíve.
2022. júl. 9. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!