Mit reagálnál erre?

Figyelt kérdés
17 éves fiam van, szeptembertől 12.es. Közölte, hogy érettségi után kihagy egy évet, összeköltöznek a barátnőjével a legjobb barátjával és annak a barátnőjével. Azt mondja önállósodni akar
2022. júl. 2. 21:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Nincs ezzel semmi gond.
2022. júl. 2. 21:54
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
18-at ha betölti emgteheti.
2022. júl. 2. 21:55
 3/17 anonim ***** válasza:
83%

Ha nem is örülnék neki, de tudomásul venném.

Arra kérném csupán, hogy előtte számoljanak utána, mennyibe fog kerülni az albérlet, mennyiből tudnának személyenként megélni és mit dolgoznának, azzal mennyit keresnének.

2022. júl. 2. 21:55
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ez jó dolog,örülni kell neki.Vele egykorú vagyok és engem mar zavarnának el,de én nem tehetem meg hogy elköltözzek.Ha úgy érzed beszélj vele hogy tisztában van e a dolgokkal(pénz stb)
2022. júl. 2. 22:01
 5/17 anonim válasza:
89%
Azt reagálnám, hogy rendben. És váenám húslevessel vasárnap. És dumálnánk, hogy jó ez így vagy mi a további elképzelése (mikor már belekóstol az életbe)
2022. júl. 2. 22:10
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de ugye így gondolta, hogy ezt saját maga finanszírozza? Vagy azt már nem akarja?
2022. júl. 2. 22:27
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Pezsgőt bontanék és koccintenèk vele. Az ő korában nekem semmi elképzelésem nem volt a következő évekről
2022. júl. 2. 22:31
 8/17 anonim ***** válasza:
78%
Jol teszi, orulj neki. Gondolom dolgozna mellette, mert a lakast es sajat magat fenntartani azert nem ket filler, de ha osszeallnak 3-4-en, siman megvan. Talpraesett felnott lesz belole remelhetoleg.
2022. júl. 2. 22:36
 9/17 anonim ***** válasza:
65%
Teljesen rendben van, örülj neki.
2022. júl. 2. 22:45
 10/17 anonim ***** válasza:
32%

Szívni fog, mint a torkos borz! Ok, oldja meg, egy vasat nem adnék, ha éhes kap enni, ha fáradt várja a szobája, és beszélgetni bármikor nyitott lennék, éjjel-nappal.

Nagy valószínűséggel bele fog bukni, 4 ember együttélése nem egyszerű, munkát sem biztosan fognak találni, viták lesznek a költség megosztásról, nem beszélve az együttélés csipp-csupp problémáitól, a ki mikor mennyit főz/mos és fürdik kérdésekig. A párkapcsolata nagy valószínűséggel rá fog menni. Ezeket nem kell elmondani, ő úgysem lesz ilyen, az a dolgod, hogy megfogd a kezét, amikor segítséget kér!

2022. júl. 2. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!