Hogy reagálnátok ha a tini lányotokról kiderülne, hogy terhes?
8!
De, úgy van, hogy kigondoljuk, és ha van hely, akkor mehet. Nem, nem mindig májusban kell jelentkezni, ez nem óvoda, ez bölcsőde és egész évben van felvétel. Betoltott 20. héttől veszik fel oket.Van csecsemő gondozó-kisgyermek nevelő a családban.
11!
Nyilván megoldja, ha akarja. Aztán majd azt is megoldja, hogy te ne legyél többé része az életének.
Amikor gyereket vállaltál, azt vallaltad, hogy neveled, segíted, tamogatod. Nem csak a jóban, a rosszban és a nehezben is.
Nem ugranek ki én se örömömben a bőrömből egy ilyen bejelentesnel, de nem is hagynám a gyerekem a xarban, hogy oldja meg egyedül, ahogy tudja.
Abortusz vagy mehet külön és nevelheti külön, ha már felnőtteset akar játszani.
Én többet nem fogom hallgatni a gyerekbőgést az fix. Meg azt sem fogom elviselni, hogy valaki azért legyen egy munkanélküli semmirekellő, mert szüldögélni akart tanulás helyett.
17, ti amúgy unokát sem akartok soha? Néhány gondolatot meg inkább vissza fogtam, mert buta lenne...
2. Nem csak szándékosan lehet terhes, nincs olyan védekezési módszer ami 100%, ennyi idősen gondolom max gumit használnak, ami szerintem 90% max, már nem emlékszem pontosan.
18!
Akkor nem hatásos a gumi, ha nincs jól felhúzva, vagy ha ki van lyukasztva, esetleg lejárt a szavatossága. Oda kell figyelni, nem akkora dolog.
19!
16 éves, nem 26. Azért ebben a korban még nyilván nem profi se a fiú, se a lany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!