Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg ennyire megváltoznak...

Tényleg ennyire megváltoznak a nők 50 felett?

Figyelt kérdés

Emlékszem eladóként mikor meséltük egymásnak a kolléganőkkel, hogy beszólt valaki és nyilván 50 körüli nő volt az esetek döntő többségében..

Anyukám 54 éves múlt és ő is teljesen új arcát mutatja mostanában. Örök elégedetlen, életunt, undok lett. Apró dolgokon felkapja a vizet és már nem látom benne a vidám, mosolygós, pozitív anyukámat. Ez nagyon fáj és mindig arra gondolok, hogy ennek miért kell így lennie? Komolyan ez vár ránk ebben a korban? Miért? Meg szeretném érteni..

2022. júl. 1. 21:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Rászólok, de csak megsértődik..
2022. júl. 2. 07:12
 12/16 anonim ***** válasza:
89%

10, ezek szerint lebuktam, nem gondoltam, hogy ismersz. Akkor egyezzünk meg abban, hogy amíg csak gondolják, semmi gond. Na de ha szólni mernek érte, azonnal megrágom a nyakukat!!! :)

Kérdező, mi lenne, ha így megkérdeznéd anyudat, ahogy ide kiírtad? Hogy anyu, ezek szerint én is ilyen leszek ötven éves koromra? Szerinted mit tehetnék, hogy ne váljak ilyenné, mert nem tudnám elviselni. Nem baj ha megsértődik, ezek szerint így is-úgy is az a vége, de hátha magában egy picit elgondolkodik. Meg még megemlíteném, hogy ezentúl kicsit ritkábban jövök mert napokig rossz kedvem van egy-egy találkozás után.

2022. júl. 2. 09:11
 13/16 anonim ***** válasza:
85%
Vagy inkabb mond neki, hogy anya szeretlek es melletted allok akarmilyen nehez idoszakon is mesz keresztul, nekem elmondhatod, ha valami nyomja a lelked.
2022. júl. 2. 09:22
 14/16 anonim ***** válasza:
26%
Ne szólj rá, hagyd inkább, mert csak rosszabb lesz.
2022. júl. 2. 09:38
 15/16 anonim ***** válasza:
72%
En meg azert hibas vagyok mert annyi gyereke szuletett es mindegyik ferfi otthagyta es en vagyok a testver helyett marmar a potapa vagy potanya. Nekem kell lennem mar annyi felelosseggel mint az anyamnak...persze..meg kinyalni ne nyaljam ki a se.get? Hihetetlen,hogy evekig segitettem volt egy par sikertelen kapcsolata es mindig nekem kellett a gondozo anyapotlekos szerepet betolteni a testvereknel is.Nem abbol volt gondom ha segiteni kellett hanem abbol ahogyan kieroszakolta belolem akkor amikor tanulnom kellett pl... Es meg az o dolgai miatt en ne menjek egyetemre mert hat o se mehetett es otthagyom magara egyedul legyen a dolgokra.Kerdem en en vallaltam a porontyait vagy o az apjukkal?Miert nekem kell szenvedni ilyenek miatt?Ez ugy gondolom szegyen,senki se kivanja hogy legyen ilyen anyja aki a tovabbtanulasat is szarba veszi.
2022. júl. 2. 15:15
 16/16 anonim ***** válasza:
71%
Régebben azt hittem a nők, de a vénemberek százszor rosszabbak.
2022. júl. 3. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!