Tényleg ennyire megváltoznak a nők 50 felett?
Emlékszem eladóként mikor meséltük egymásnak a kolléganőkkel, hogy beszólt valaki és nyilván 50 körüli nő volt az esetek döntő többségében..
Anyukám 54 éves múlt és ő is teljesen új arcát mutatja mostanában. Örök elégedetlen, életunt, undok lett. Apró dolgokon felkapja a vizet és már nem látom benne a vidám, mosolygós, pozitív anyukámat. Ez nagyon fáj és mindig arra gondolok, hogy ennek miért kell így lennie? Komolyan ez vár ránk ebben a korban? Miért? Meg szeretném érteni..
Igen, isemrős nagyon is, 50 felett előjön egy arrogáns, mindenkinél jobb vagyok című történet, mert érzik hogy lejárt az idejük, vége a fénykoruknak, már nincsenek a figyelem középpontjában.
Ja a hornonváltozások miatt is.
Gondolom, egy bizonyos százaléka azoknak a nőknek, akik nem találták meg a kiteljesedést az életben (mert a gyerekszülés nem az), és már a külsejük sem elég, hogy fontosnak tűnjenek, valóban ennyire megváltozik 50 után.
Egyik 50 feletti nő ismerősöm sem ilyen, aki úgy érzi, jól élte le az életét, saját cége/vállalkozása van, jó állásban dolgozik vagy/és tehetséges valamiben.
Szerintem ez kapuzárási pánik, nem a hormonok, bár a világ szeret mindent arra fogni a nők esetében. Én úgy veszem észre, azok az idősebb férfiak pont ilyen bunkók, akiknek szintén nem sikerült kiteljesedniük, csak velük kevésbé van foglalkozva, mert a társadalom még mindig a nőket utálja elsősorban.
Dehogy lesz ilyen. :) Ne szórakozz, 53 vagyok, nyomokban sem illik rám ez a leírás. A környezetemben sem változott senki ekkorát. Aki mufurc az régebben is olyan volt, mi meg rötyögünk most is. Ne ijedezz, senkire nem vár ez a "sors".
De miért nem szólsz rá? Nem szabad? Akkor eddig sem volt szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!