Mit tegyek? Annyira bűntudatot van😞😞 Szétcsesztem apukám kocsiját. 28.F
Vidékre mentünk le esküvőre én anyum meg apum.
Odafelé apum vezetett de az esküvőn lement egy pár pohár bor meg egy kis fröccs is és akkor mondták, hogy vezessek én, hogyha megállítanak minket a szondánál ne legyen baj.
Na hát itt volt az a pont, hogy nagyon elkezdtem félni mert nem az én kocsimmal jöttünk le.
Az én kocsim automata váltós apumé meg manuális és 6 éve mentem kb utoljára manuális váltóval ahol kuplungolni kell.
3 órás út volt, többször lefulladtam vele majdnem szétment a váltó mire hazaértünk.
Apum mondta, hogy rengetegbe került a javítás és, hogy nem érti, hogyan tettem le a jogsit ha így vezetek mert ez katasztrófa és, hogy nem kifogás, hogy 6 éve automata váltóval megyek csak mert a manuális váltást mindenkinek akinek van jogsija tudni kell még ha hajnali háromkor verik ki az ágyból akkor is.
Vajon aki ezt bevette, az látott már autót?
Egyrészt max 15-20 km-n belül simán belejön az is, aki most vezet életében először, nem az, aki már tudott vezetni.
Másrészt a kérdező maga írja, hogy tönkrevágta, nem az apja állítja. Sőt, majdnem tönkrement. Most igen nagy nem?
Ha ezzel tönkre lehetne tenni, tanulóautókat hetente lehetne szervizelni.
Mese habbal.
Vegyél neki egy új kocsit ha ilyen rövid távon tönkretetted.
Aki nem tud manuálissal vezetni az nem is ember.
Hat en nem nagyon ertem ezt, ha jo sofor vagy… Nekem 3 eve automata autom van, a csaladi autonk manualis. Ritkan vezetem, de ha beulok, akkor ranezek a pedalokra, megnezem a valtot, ez kb 15-20 mp, es az agyam kb at is allt. Soha nem volt azzal problemam, hogy eppen mit vezetek, ha manualist, akkor automatikusan valtok, ha meg automatat, akkor felrakom a bla labom a a kijelolt helyre, hogy ne akarjak kuplungolni. Meg haritkan ugyan, de 1 nap kell oda-vissza ulni akkor sincs ezzel semmi problemam, pedig 31 voltam mikor jogositvanyt szereztem. Ha korabban volt eleg gyakorlatod manualisan akkor nem ertem, hogy hogy felejtetted el, mert ez hasonlo a biciklizeshez.
Egy kozepkoru no…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!