Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért viselkedik így velem?...

Miért viselkedik így velem? Velem van a probléma? Lentebb kifejtem.

Figyelt kérdés

Úgy érzem mintha velem lenne a probléma.. Anyukamrol lenne szó.

Minden kapcsolatom alatt keresi a rossz dolgokat, amikor kapcsolatban is vagyok akkoris azt mondja hogy "Xy jó lenne vőnek". (Nem ismeri, csak kijelenti.)

Neki elvárás az iskolázottság, nekem mégsem sikerült egyetemre bejutnom. Szerintem azt sem bánná ha a párom pénzes lenne és gazdag, de nekem ez nem számít.

Szerinte nekem mindig fontosabb a kapcsolatom mint ő.

Igazából nagyon sok minden zavarja. Az is hogy játszom, pedig általában napi 2-3 óra a maximum, mivel dolgozom és sportolok. Azt mondja számítógép függő vagyok, pedig nem. Nem remegek ha nem jatszhatok, van hogy napokig kihagyom ha a pihenés kárára menne. Az is zavarja ha sorozatot nézek párommal, mert a gépet nyomom (mivel azzal kompatibilis a gamer fejhallgató, laptoppal nem) és akkor sem vele vagy a háztartással foglalkozom.

Szóval igazából mindenben tud találni hibát, amit csinálok. A sportot is simán megszólja, ha nem vagyok otthon és egy óránál többet vagyok el sportolni.

Ha elmegyek itthonról a páromhoz (messze lakik) akkor azt sérelmezi hogy én sosem vagyok otthon, stb. "Dugni tudtok".

Most is választás elé állított hogy vagy a család vagy a párom. Miért kell választás elé állítania ha a párom lesz a leendő családom?

Mit tudok tenni szerintetek? Mi lenne a megoldás? Hogy tudnám ezt pszichológiai szinten orvosolni?

Neki nincs párja és a családdal sem vagyunk jóban. Többen azt mondták hogy a mentalitása miatt.

Ha nem családról van szó, mással kedves és intelligens. Nagyon is okos, szakmájában nagyon jó és a toppon van. Mit tegyek?

- egy huszonéves lány

2022. jún. 30. 11:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

10. Nem segített az egyetemben, ezért nem értem ezt az egészet, a párválasztásra nekem meg azt mondta,hogy én sérült fiúkat választók, nehogy egyedül maradjak mint ő, stb...

Én sosem voltam olyan aki nem hallgat meg másokat és másokra erőlteti a nezeteit. A gyerekemmel sem lennék ilyen.

2022. jún. 30. 13:10
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

gamer csaj? ez vicc, mekkora kocka lehetsz

Anyud aggodik, eniatt tartja meg szorosan a porazt, meg azert realisn latja a lehetseges jovokepeidet, es mivel nem hasitasz ezek szerint se a tanulasban, se a haztartasban, se a munkavallalasban es sokat vagy kepernyo elott, ezert a menejulo utat abban latja, ha jo ferjjeloltet fogsz ki, ki majd eltartana, ha eppen ugy alakulna.

Ez eleg altalanos gondolkodas az egyszeru anyaktol.

Ha otthonrol nem tudsz elmenni, ertsd elkoltozni es onnalosodno (mert azt kellene huszonevesen mar nagyon), akkor legalabb latvanyosan akkor hazim7nkazz, amikor anyd latja, kerdezd meg mit segithetek, meg hangoztasd ezt es azt megcsinaltad, elintezted, amig o dolgozott es hogy egesz nap tanultal es ellatogattal valami gyakorlo.uhyelbe is vagy mittudomen es amikor o otthon van es mar keszul pihenno akkor mondd te is, hogy hu mar csak egy filmre van energiad mesz lefekudni...aztan ha hajnalig filmezel akkor az a te dolgod csak nem kamerazta be a szobadat.

A pasiddal meg inkabb menjetek mashova nyar van lehet mashol is osszebujni, megfagyni nem fogtok, meg stb

2022. jún. 30. 13:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én választottam, és nem őket. 22 éves voltam, az volt a válasz, hogy akkor fél órád van összeszedni a cuccaid. Egyetemista voltam nappalin, dolgoztam végig egyetem mellett, annyi bevételem volt (ösztöndíj, szoctám, árvaellátás, munkabér), mint nekik együtt. Életem legjobb döntése volt. Ők viszont nagyon megbánták, hirtelen megcsappant a kasszájuk...
2022. jún. 30. 14:41
 14/18 A kérdező kommentje:

12. Köszönöm hogy nagyon kioktattal, de tudod mit?

Mosok, főzök, takarítok és a kertet is egyedül rendezem. A napi 2-3 óra miatt nem leszek gamer, bár az vagyok.

Egyébként Okj-n 5-ös tanuló vagyok, egyetemre meg az emelt miatt nem jutottam be. (Nem volt sem humán sem reál tanár annyi, hogy tudjon több osztályt felkészíteni, mindegyikből egy volt szakmai suliban.)

Iskola mellett végig dolgozom, ahogy illik. Most is dolgozom, mivel a szakmai gyakorlatot töltöm. Ne haragudj, de ezzel a kioktatással nem segítettél semmit, csak az egódat mutogattad... Látszik hogy egy választ sem olvastál el. Nem elveszett vagyok, hanem tanácstalan, hogy pszichológiailag min kellene változtatni hogy ne rajtam csattanjon az ostor mindenért...

2022. jún. 30. 14:45
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én se értem mi baj vele ha néha játszik, egy kis alzítás kell mindenkinek.
2022. jún. 30. 20:28
 16/18 A kérdező kommentje:
15. Köszönöm, csak hobbi, az edzést jobban szeretem vagy a sorozatozást:) úgyis azzal tanulok nyelvet is.
2022. júl. 1. 00:23
 17/18 anonim ***** válasza:
82%

Hát...ugyanebben a helyzetben voltam...

Sajnálom de nem tudok tanacsot adni

Anyukad mivel egyedul van vszínű nincs baráti köre, ezért rád telepszik

Nekem kicsit jobb lett mikor elköltöztem, a ferjem se tetszett neki, semmi sem volt jó ahogy csinálom

Csak kitartást tudok kívánni😔

2022. júl. 1. 07:46
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😶❤️
2022. júl. 1. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!