Szülőtök mennyire szól bele az öltözködésetekbe? Másnál is van ilyen?
172cm vagyok, 21 éves, 64kg.
Dolgozok+tanulok…
Ha tehetem sétálok a városban, mivel itt nem igen van egyéb program, főleg hogy sóher is vagyok….
A lényeg, nem tartanak el, beleadok a közösbe, ruhát is magamnak veszem pl…
40 kilósan is volt narancsbőröm, most is van, engem megmondom őszintén, hogy nem érdekel. Tornázni szoktam, de csak minimálisan… nem járok edzőterembe, lehet hogy az étkezésem sem a legegészségesebb, (amin közeljövőben szeretnék változtatni) csak 12óra ledolgozott munka után, nincs kedvem ilyenekkel foglalkozni, lusta vagyok.
Anyukám mindig leszid ha rövidnadrágban vagyok, hogy mennyire gusztustalan a narancsbőröm, szerinte a qwák öltözködnek így, izzadok, egy nap vagy 7x tusolok, egyszerűbb levenni a rövidet, nekem kényelmesebb. Napi szinten belémköt ez miatt.
Tényleg ennyire gusztustalan ha valaki narancsbőrös és úgy vesz fel rövidnadrágot? Tényleg köteles vagyok magam rosszul érezni ez miatt hogy ilyen a testem? Tényleg én lehetek a leggusztustalanabb lény, mert nem csak a combom, hanem a fenekem is narancsbőrös?
Hogyan kezeljem ezt a helyzetet? Tanácsokat szeretnék!
Illetve véleményeket. Ti mit gondoltok úgy az egész szituációról? És ha valaki narancsbőrös és úgy flangál rövidben az utcán?
Én elég vékony vagyok. Rendszeresen edzek mégis van narancsbőröm,már egészen kamaszkorom óta.
Szerintem nagyon sok nőnek van narancsbőre.
Anyukád felfogása elég rossz, nem undorító ha valaki narancsbőrös.
Nyugodtan hordj rövidnadrágot.
Vedd be a leszarom tablettát a narancsbőrt meg a beszólogatást tekintve is. Magánügyed, hogy teszel-e a narancsbőr ellen vagy hogy neked okés-e így a rövidgatya. Ha anyádnak nem tetszik, akkor ő ne vegyen fel, kész.
Ami engem illet, 16 éves koromig fizette anyám a ruháimat, szóval addig volt beleszólása. A testemre a mai napig beszólogat, pedig sokan csak álmodnak ilyen alakról de anyámat zavarja, hogy kicsi a mellem és nem tömöm ki :D el kell engedni.
Amúgy simán lehet, hogy irigy.
Anyám ilyen. Nagyon kövér (én is az vagyok, szóval nem szidásképp, ez tény). Hogy a strand az önbizalomnövelő, mert mások is kint vannak dagin, meg előnytelen fürdőruhában, az oké. De ő folyton a hozzád hasonló vékony lányokat szidja, hogy löttyedt a feneke meg a narancsbőr meg a stria, és miért tesz úgy, mintha olyan hajj de szép lenne. És nem azokra szólogat be, akik díszlibákként teszik magukat, hanem átlagos lányokra.
Szimplán irigy, de hiába mondod neki, úgyse vallja be, neeeem, ő mennyivel jobb, mert hiába dagadt, nincs ilyen narancsbőre (dehogynem).
Kérdés, hogy milyen a rövidnadrág. Mert ha az a semmit nem takaró sortbugyika, amit két lépésenként rángatsz ki a lábad közül, hogy legalább azt takarja, amit muszáj, és még a fenék ívéig sem ér le az anyaga, az tényleg gáz, de nem a narancsbőr miatt. Az tökéletes feszes fenéken is gáz, mert közönséges, és nem utcára való, maximum tengerpartra. (És még illetlen is az állandó igazgatás.)
Egy normál rövidnadrággal semmi gond nincs ilyen melegben.
Edző vagyok, izmos vagyok, mégis narancsbőröm van. Tudod, kinek nincs? Aki versenyzik és 13% max a testzsírja, ami baromi egészségtelen egy nőnél és nem is tarható.
Ne érezd rosszul magad egy percig sem egy teljesen normális és természetes dolog miatt. A narancsbőr nem betegség, hanem egy állapot, ami az égvilágon semmilyen problémát nem okoz, csak arra jó, hogy legyen mivel nyomasztani a nőket és legyen mire milliárd dolláros üzletet építeni.
A testszégyenítés meg már elég ciki 2022-ben, anyád foglalkozhatna magával inkább, biztos vagyok benne, hogy volna mivel.
Ma borotváltam le reggel a lábam. Kipattogtam, nem érdekel térd fölé érő nadrágot vettem fel. Nyilván ducin nem fogok rövid nadrágot felvenni, azért tudom hol a határ :D
Öreg vagyok én már mások véleményének és megfelelésének.
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!