Mit tegyek? Elegem van anyámból teljesen megnyomorított és szétcseszte az egész családot. 18.f
16 éves koromra a szüleim elváltak.
Apukám anno megcsalta anyut ez volt az indíték a válásra.
Ez eddig rendben is van de az amit anyukám levágott az hihetetlen. Tönkre cseszett mindent mert a sza.ros büszkesége neki fontosabb volt mint, hogy jó életünk legyen.
Anyukám anno csinált egy vállalkozást amit kitalált az jó is volt de a pénzügyi döntésekben ő teljesen nulla ott szükség volt apukámra és ennek köszönhetően tudott a vállalkozás jól működni.
Ja meg elég nagy anyagi támogatást adott apukám is anyumnak, hogy el tudja egyáltalán kezdeni szóval ha apum nincs akkor anyumnak lehetett volna bármilyen ötlete nem volt kezdőtőkéje így el sem tudott volna kezdeni semmit.
Miután elváltak anyum úgy döntött, hogy apukámat teljesen kivágja a vállalkozásából mert már megvan a tőke már nem a kezdésbe van hanem sok ideje működik a vállalkozás és apumat teljesen az ellenségévé tette.
Igen ám csak 2 év alatt a "fantasztikus" pénzügyi döntéseknek köszönhetően teljesen tönkrement a vállalkozás már meg is szűnt.
Ebből kifolyólag a pénze is elkezdett fogyni olyan mértékben, hogy el kellet mennie dolgozni de ő kitalálta, hogy mivel ez neki nem elég a házunknak az ő tulajdon részének egy részét eladja.
50% volt az ő nevén és 50% az enyémen mikor elváltak akkor apukám ajándékként rám írta az ő részét.
Apukám ekkor felajánlotta, hogy megveszi anyukám részét (hozzáteszem nagyon korrekt ajánlattal valamivel többet adott volna mint a jelenlegi értéke)
Na erre anyukám mit csinál? Inkább olcsóbban odaadja egy vadidegennek azt a tulajdonrészt aki azóta be is költözött szóval kaptam egy harmadik embert is a házba akire a legkevésbé se vágytam.
És mindezt miért? Mert anyumnak fontosabb a h.lye büszkesége mint, hogy elfogadta volna apum segítségét.
Apum hibázott? Igen de akkor sem lehet elvenni tőle azt, hogy ő adta a támogatást anyum vállalkozására, ő hozta meg a jó pénzügyi döntéseket és inkább le kellet volna nyelnie a békát és azt mondani oké ez csúnya volt de miattad voltam sikeres szóval légyszives válás után is légy a segítségemre a gyerekünkre való tekintettel mert az a cél, hogy minnél jobb körülményeket teremtsünk neki (apukám ezt meg is tette volna ha anyám nem beszélt volna úgy apukámmal mintha engem megölt volna a szeme láttára) de persze anyum büszkesége az szent .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!