Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért nem vitt el kirándu...

Anya miért nem vitt el kirándulni?

Figyelt kérdés
16 vagyok, reggel 5-kor kimentem kapálni a veteményeskertbe, most jöttem be reggelizni. Az előbb ahogy bejöttem egy cetli fogadott a konyha asztalon. Anya írta rá, hogy elment a Kristóffal (öcsémmel, aki 11 éves) kirándulni, és este jönnek haza. Én miért nem mehettem el? Nem is hallottam a kert végéből, hogy indították volna az autót, mondjuk az én hallásom nem a legjobb. De legalább kisétálhatott volna szólni a kertbe, hogy mi a helyzet. Tudta, hogy kapálok. Diákmunkára nem enged el, mit tegyek hogy én is kirándulhassak?
2022. jún. 27. 09:48
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
77%
Ez a mesélő barátunk, vagy barátnénk :D tele van a kitalált történeteivel a családi rovat :D
2022. jún. 27. 11:51
 22/36 anonim ***** válasza:
12%
Gondolom ki volt adva, vagy krúgott az ágyból, hogy menj kapálni, azért a kalapomat megemelem, mert nálunk hétvégente megyünk mostanság délelőtt indulunk azt késő délután érünk haza úgyhogy ki baszott meleg van, úgyhogy egyedül én tuti nem látnék neki.... Na de h válaszoljak is: Nem tudsz mást tenni, minthogy leszarod, örülj h egyedül vagy otthon hívj át esetleg haverokat h mizu, amíg távol vannak.. Amit korábban mondták h te is tunj el, szerintem ilyen szituban csak olaj tűzre.. Én nem is firtatnám ha visszaértek se hogy miért nem vitt el, mert akkor fáradtan (mármint anyád fáradsága miatt) csak ugyanúgy rajtad csattan az ostor, tégy úgy mintha misem történt volna, ha még nagyon idegesít akkor igyál egy KICSIT,annyit ami még nem feltünő.. ha gyümölcs van, meg kért, akk kell lennie otthon alkoholnak is..
2022. jún. 27. 12:03
 23/36 anonim ***** válasza:
93%

21: ja vagy úgy.... :)

Én már nem is tudom hányan vannak... a gazdaglány, aztán az összetörték a gitárját/tabletjét/stb. meg a többi... :-D

2022. jún. 27. 12:09
 24/36 anonim ***** válasza:
23%

Igen. 😂😂

2022. jún. 27. 12:36
 25/36 anonim ***** válasza:
12%
Látom nem tetszik, amit írtam, de van amit nem lehet kierőszakolni.. Ha ő nem visz akkor nem tudsz mit csinálni. Tudomásul kell venned hogy te nem vagy neki olyan fontos, hogy elvigyen. Szomorú de ez van...
2022. jún. 27. 12:41
 26/36 anonim ***** válasza:
72%
Küldjek zsepit? 😁
2022. jún. 27. 12:42
 27/36 anonim ***** válasza:
80%

Azér gondoljunk bele mi 16évesen a nyári szünet első napjaink fel-e keltünk volna reggel 5kor hogy kapálhassunk:D hát mert en tuti nem és nem hiszem hogy egyedül vagyok:D

Majd pont egy lázado tini fog nemhogy 5kor felkelni de még kapálni se könyorgöm:D

Azért kivancsi vagyok nyár végeig igy nagy unalmukba miket szerkesztenek majd össze az "ittlakok" :D

2022. jún. 27. 12:42
 28/36 anonim ***** válasza:
9%
Lepd meg őket, takaríts ki és főzz vacsorát. Majd ha szükséged lesz rá, fel tudod neki hánytorgatni, hogy bezzeg te ma milyen jófej voltál, igazán megengedhetné/odaadhatná/kifizethetné amit akarsz.
2022. jún. 27. 12:45
 29/36 anonim ***** válasza:
11%
22 és vagyok, még annyit, hogy ugye nem írtad, hogy ezt előre megbeszélte volna veled, mert ha emberszámba vesz, akkor még kérdezi pl h szeretnél e jönni, meg elmondja h hova mennek mit terveznek.. De úgy tűnik nem ez a helyzet, főleg hogy cetli fogadott, meg ki sem ment a kertbe, hogy akkor elmentünk..
2022. jún. 27. 13:26
 30/36 anonim ***** válasza:
11%
Nem 10 éves vagy, akit nem lehet magára hagyni. Bár, a hisztid alapján, kb 5-7 éves szinten vagy. 🤭😇
2022. jún. 27. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!