Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért nem vitt el kirándu...

Anya miért nem vitt el kirándulni?

Figyelt kérdés
16 vagyok, reggel 5-kor kimentem kapálni a veteményeskertbe, most jöttem be reggelizni. Az előbb ahogy bejöttem egy cetli fogadott a konyha asztalon. Anya írta rá, hogy elment a Kristóffal (öcsémmel, aki 11 éves) kirándulni, és este jönnek haza. Én miért nem mehettem el? Nem is hallottam a kert végéből, hogy indították volna az autót, mondjuk az én hallásom nem a legjobb. De legalább kisétálhatott volna szólni a kertbe, hogy mi a helyzet. Tudta, hogy kapálok. Diákmunkára nem enged el, mit tegyek hogy én is kirándulhassak?
2022. jún. 27. 09:48
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
89%

Figyelj, én a helyedben most azonnal cipőt húznék, tennék el vizet és szendvicset, iratokat és pénzt, fürdőruhát és törülközőt, és én is írnék egy cetlit, hogy elmentem kirándulni/strandolni, én is este jövök haza. És elmennék egyedül.

Anyukád viselkedése menthetetlen, teljesen nyilvánvaló, hogy direkt akart kihagyni a jóból.

2022. jún. 27. 09:52
 2/36 anonim ***** válasza:
84%
Miért nem anyádat kérdezed? Nem csináltál semmi rosszat az elmúlt pár napban, ami miatt szobafogságban vagy?
2022. jún. 27. 09:55
 3/36 A kérdező kommentje:
Nem csináltam semmi rosszat. A suliban is 4 felett volt az átlagom. Nem tudom mi a baj.
2022. jún. 27. 09:58
 4/36 anonim ***** válasza:
92%
Ma kapáltam volna utoljára, ahányszor megkérdezné, mért nem dolgozom a kertben, azt felelném, elmentek nélkülem kirándulni, ahol nem vesznek emberszámba, ott ne is várjanak el semmit.
2022. jún. 27. 09:59
 5/36 anonim ***** válasza:
95%
Hívd fel telefonon.
2022. jún. 27. 10:07
 6/36 anonim ***** válasza:
42%
Napi mese...
2022. jún. 27. 10:10
 7/36 anonim ***** válasza:
15%

"Ma kapáltam volna utoljára, ahányszor megkérdezné, mért nem dolgozom a kertben, azt felelném, elmentek nélkülem kirándulni, ahol nem vesznek emberszámba, ott ne is várjanak el semmit."

Jaja, aztan majd ne lepődjön meg, ha anyukának ez olyannyira nem fog tetszeni, hogy a drága gyermek se várhat el majd onnantól semmit, pl internetet, telefont, chipset, stb.

Az ilyen történeteknek mindig két oldala van ám, simán lehet érthető oka is annak, hogy anyuka nem vitte magával a kérdezőt

2022. jún. 27. 10:32
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
Valóban az lesz a legjobb megoldás, ha megkérdezed tőle este, ha hazajönnek, hogy miért nem vitt magukkal téged is.
2022. jún. 27. 10:35
 9/36 anonim ***** válasza:
93%

7-es, undorító ez a rosszindulat, ami belőled árad!

Arra sem érdemes a kertben kapáló lánya, hogy kimenjen és elmondja neki, hogy kirándulni mennek?

És miféle érthető okai lehetnek annak, hogy egyik gyerekét nem viszi magával kirándulni? Kétgyerekes apa vagyok és képtelen vagyok ilyen okot elképzelni!

Pont, hogy mindegyik gyereknek egyformán részesülnie kell a szülővel töltött minőségi időből, és az élményekből. Nem világvégi drága helyekre vágyott volna a kérdező, csak arra, hogy egy erdei kiránduláson ott lehessen az anyjával és a testvérével. Ebből kihagyni - erre nincs mentség!

2022. jún. 27. 10:37
 10/36 anonim ***** válasza:
18%

9!

1, Nekem nem derült ki a mesebol, hogy a kérdező lány.

2, A vilagon semmi rosszindulat nincs bennem. Esetleg arra gondolsz, hogy a fenyegetőzött rosszul viselem? Nekem ez az azért se csinálom okosság azt jelenti, kötözködni akar velem, így a válaszom is pont ugyanolyan szintű lesz.

3, Az első ok nálam pl az lenne, hogy a 11 éves olyan helyre akart menni, ami a 16 evest marhára nem erdekli. Simán el tudom képzelni azt is, hogy a kérdező anyja jó idővel előtte el is mondta, hogy ma mennek valahova az ocsivel, a kérdező csupán elfelejtette.

4, Egy történetből igencsak röhejes ám messzemenő kovetkezteteseket levonni. Miből jött az ötlet, hogy nem tölt vele minőségi időt az anyja? Na és azt honnan veszed, hogy az erdőbe mentek kirandulni?

2022. jún. 27. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!