Apám valami trauma miatt viselkedik így?
Felteszek neki egy egyszerű kérdést, hogy pl meg tudunk e csinalni valamit ami kb 5 perc lenne?
Erre ő ahelyett, hogy azt mondaná, hogy "Nem", nyugodt hangvétellel
Felhúzza magát és érezteti velem, hogy mégis, hogyan merek bármit is kérdezni, hogyan nem tudom, hogy ő neki mennyi dolga van egész nap..
A válasz ez volt "[A nevem], nekem ezt és ezt meg kell még ma csinálnom, nem jó nem érek rá.. nem kérdezz tőlem ilyet ...stb.."
Ezt így emelkedő hangvételen úgy, hogy a 3. szótok kezdve már kiabál
Ilyenkor elmegy a kedvem, hogy hozzászóljak egy pár napra, ez kb heti rendszerességgel történik meg, ma 2 ilyen eset volt, mind a 2x egy ártatlan kérdés volt amiben szerintem teljesen irreális azt feltételezni, hogy ismernem kéne az ő oldalát, de ő elvárja
#23 De azért itt már elindultatok az ok felé.
"Es ha ezt en tenyleg kiakarom targyalni akkor meg jon az hogy tulerzekeny vagyok" - ne a te szempontodból vidd tovább a beszélgetést itt, hanem az övéből. Mondd azt, hogy senki nem várja tőle, hogy tökéletes legyen, te sem, csak szeretnéd megérteni, hogy miért reagál ilyenkor így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!