Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám valami trauma miatt...

Apám valami trauma miatt viselkedik így?

Figyelt kérdés

Felteszek neki egy egyszerű kérdést, hogy pl meg tudunk e csinalni valamit ami kb 5 perc lenne?

Erre ő ahelyett, hogy azt mondaná, hogy "Nem", nyugodt hangvétellel

Felhúzza magát és érezteti velem, hogy mégis, hogyan merek bármit is kérdezni, hogyan nem tudom, hogy ő neki mennyi dolga van egész nap..

A válasz ez volt "[A nevem], nekem ezt és ezt meg kell még ma csinálnom, nem jó nem érek rá.. nem kérdezz tőlem ilyet ...stb.."

Ezt így emelkedő hangvételen úgy, hogy a 3. szótok kezdve már kiabál

Ilyenkor elmegy a kedvem, hogy hozzászóljak egy pár napra, ez kb heti rendszerességgel történik meg, ma 2 ilyen eset volt, mind a 2x egy ártatlan kérdés volt amiben szerintem teljesen irreális azt feltételezni, hogy ismernem kéne az ő oldalát, de ő elvárja

2022. jún. 23. 21:21
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
98%
Nem hiszem, egyszerűen ilyen a természete.
2022. jún. 23. 21:28
 2/25 A kérdező kommentje:
Valami oka van annak hogy valakinek abnorálissá,másoktól elvárásokkal telivé válik a természete
2022. jún. 23. 21:34
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem elégedett az életével.
2022. jún. 23. 21:43
 4/25 anonim ***** válasza:
69%
Tele van a töke mindennel, sok a dolga és idegesited.
2022. jún. 23. 21:48
 5/25 anonim ***** válasza:
25%
Kérdezz rá nála
2022. jún. 23. 22:18
 6/25 anonim ***** válasza:
95%

Nekem anyám volt ilyen, amikor fiatal voltam.

Nem

Ő tudta, hogy hol vannak a dolgok, de sosem lehetett kérni tőle semmit, mert vagy azonnal a plafonon volt, vagy lerázott, hogy “mindjárt”. Aztán ha negyed óra múlva megkérdeztem, lehet hogy megint lerázott, de a vége mindig az volt, hogy a plafonon volt. Sosem jöttem rá miért.

2022. jún. 23. 22:34
 7/25 anonim ***** válasza:
83%
Masnal is ez van, vagy csak veled ilyen?
2022. jún. 23. 22:38
 8/25 anonim ***** válasza:
98%
Nem kell mindenbe traumát belebeszélni. Szar a természete, baromi sok apa viszonyul így a gyerekéhez.
2022. jún. 23. 23:25
 9/25 anonim ***** válasza:
98%
És anyák is vannak ilyenek. Tipikus megsavanyodott, frusztrált kisember az ilyen, aki arra is kikészül, ha fúj a szellő. Sz.r lehet az ilyennek.
2022. jún. 23. 23:42
 10/25 anonim ***** válasza:
26%
Engem apám a kényelmességével bosszant.Nézi a sorozatokat,közben olyan előfizetésünk van,hogy bármikor újra nézheti.Plusz az Apádra ütök...Vejemre ütök,Elrabolva,A védelmező,Bakkancs lista ezeket mindíg megnézi,jó filmek,de már mindet leadta a tv legalább 20x.
2022. jún. 24. 05:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!