Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem beteges anyám...

Csak szerintem beteges anyám és a bátyám kapcsolata?

Figyelt kérdés

45 évesen anyámmal él. Egyszer volt barátnője fél évig, de szakítottak mert anyámnak nem volt szimpatikus a lány.

Miután apám lelépett a bátyám lett az úr a házban és nekem is próbált parancsolgatni, de nem hagytam amiből nagy viták lettek. Anya mindig neki adott igazat. Szerencsére hamar elköltöztem, mióta ketten vannak még jobban összenőttek. Anya mindig szendvicset csinál neki a melóba, a kedvencét főzi. A bátyám minden szünetben föl hívja hogy minden rendben van e otthon. Ír neki mielőtt haza indul. De igazából még a szomszéd szobábol is állandóan messengereznek.

Anyámnak ő az isten. Pedig volt már munkanélküli, drog függő alkoholista. Mindig van valami aktuális hülyesége. Nekem meg ehez nincs kedvem asszisztálni és én vagyok a legrosszabb ember a világon mert a saját életemmel törődök és nem velük.

2022. jún. 22. 20:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
98%
Nézd meg a Zongoratanárnő című filmet, az egy anya (70-es) és a lánya (40-es) már betegesbe hajló kapcsolatáról szól, amikor az anya a régen felnőtt lányát még mindig kamaszgyerekként kezeli.
2022. jún. 22. 21:57
 12/16 anonim ***** válasza:
94%

Itt inkább az a kérdés,hogy neked rosszul kellene érezned magadat miattuk? A válasz:nem.

Elköltöztél,van saját életed. Az,hogy nekik nem tetszik,mert látják az önállóságodat,az ne a te problémád legyen.

2022. jún. 22. 22:20
 13/16 anonim ***** válasza:
97%
Valamilyen szinten az én bátyám és anyum is ilyenek, csak a tesóm fiatalabb. Szerencsére neki nincsenek függőségei, de ugyanígy tapad anyura és anya is ra, rohadt sokszor van úgy, hogy anya csak vele törődik és hogy háttérbe kerülök meg stb. Én azt vettem észre, hogy anyum rajta tölti ki azt, hogy engem meg a nővérem már nem lehet babusgatni, mivel mi már önállóak vagyunk, de a tesóm hajlando erre, mert van egy kis zizije és amúgy sem tud teljesen onállósodni talán soha. De ők ezt élvezik, nekik ez jó és én örülök, hogyha anya le tudja foglalni magát és tud valakin anyaskodni, legalább nincs egyedül és a tesómnak is jó ez, szóval nekem is okés. Csak ne lenne az, hogy néha annyit van ő eloterben
2022. jún. 22. 23:21
 14/16 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem teljesen normális és te vagy féltékeny betegesen.
2022. jún. 22. 23:22
 15/16 anonim ***** válasza:
75%

14-es! Ha anyucipici fia vagy, akkor normális.

De az, hogy egy ember ennyire rá legyen függve a szülőjre, egyáltalán nem okés. És mi lesz, ha meghal anyuka?

2022. jún. 23. 04:30
 16/16 anonim ***** válasza:
93%

"Nem ijesztgetni akarlak meg gonoszkodni, de tesódnak akkor lesznek qrva nagy problémái, ha édesanyátok meghal. Aki 45 évesen, középkorúan ennyire életképtelen anyuci pici fia, annak nagyon nehéz lesz megállnia a helyét mondjuk 60 évesen életében először egyedül."

"És mi lesz, ha meghal anyuka?"

Nekünk volt ilyen ismerősünk. Anyuka meghalt, a 40 körüli faszi meg felkötötte magát. Tök normális, hajrá!

2022. jún. 23. 05:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!