Csak szerintem beteges anyám és a bátyám kapcsolata?
45 évesen anyámmal él. Egyszer volt barátnője fél évig, de szakítottak mert anyámnak nem volt szimpatikus a lány.
Miután apám lelépett a bátyám lett az úr a házban és nekem is próbált parancsolgatni, de nem hagytam amiből nagy viták lettek. Anya mindig neki adott igazat. Szerencsére hamar elköltöztem, mióta ketten vannak még jobban összenőttek. Anya mindig szendvicset csinál neki a melóba, a kedvencét főzi. A bátyám minden szünetben föl hívja hogy minden rendben van e otthon. Ír neki mielőtt haza indul. De igazából még a szomszéd szobábol is állandóan messengereznek.
Anyámnak ő az isten. Pedig volt már munkanélküli, drog függő alkoholista. Mindig van valami aktuális hülyesége. Nekem meg ehez nincs kedvem asszisztálni és én vagyok a legrosszabb ember a világon mert a saját életemmel törődök és nem velük.
Hát tény hogy furcsa, nálunk is volt hasonló.
Anyám apám halála után (aki amúgy agresszív, elnyomó alkoholista volt) teljesen megbillent, céltalan, depressziós volt. Testvérem volt az egyetlen támasza, amíg meg nem unta az egészet.
Nekem is mondta anyám, hogy költözzek haza, meg mindent is velünk akart csinálni, mert leépítette teljesen a baráti, ismerősi körét. És nálunk családban mindig jelszó volt a "család mindig ott van".
Amúgy a megoldás, le kell szarni és élni az életedet. Én is élem az életem, munkám van, lakást vettem, barátaim, kapcsolataim vannak.
Közben testvérem is megunta a dolgot anyám meg elkezdett kapcsolatokat építeni és éli az életét.
Miért baj az hogy anya és fia együtt működnek,jól egyet értenek,és szeretik egymást?
Nem szeretne elszakadni az anyukájától,és otthon mindent intéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!