Szilvia v Viktória név inkább kislánynak?
Figyelt kérdés
Szilvi tetszik, de a Viki nem. Csak úgy h Viktória2022. jún. 21. 15:53
31/37 anonim válasza:
Üzenem annak a gyökérnek, aki zaklat pm-ben, hogy beléd is hasonló jókat, jelentve vagy! ^-^
És igen, a harmincasnak igaza van, a vikTÓRIa névből van, nem Japánból.
32/37 anonim válasza:
Szilvória :)
Vagy Viktvia. :)
Vikoletta
Violetta. :)
33/37 anonim válasza:
Viktória.
Nagyon sok ismerősömet hívják Szilviának.
Egyszerüen csak nem kell gyerekkorában becézni,és utána az iskolában is elutasítja majd.
De Szilviából tényleg nagyon sok van.
34/37 anonim válasza:
30# Persze, hogy megvan, én írtam is a 26-os válaszban, a 27-esben meg kijavítottam egy információt, amit egy hozzászóló rosszul tudott. Már csak azért, mert ha ezzel a szóval példálózik, egyáltalán nem mindegy, hogy a leendő szülő egy szentélykapura vagy egy kismadárra asszociál, attól függetlenül, hogy a becenévvel csak alaki hasonlósága van.
35/37 anonim válasza:
Jól van, már napok óta nem téma a dolog, de te még mindig ezzel foglalkozol. Vannak bajok nálad. 😭😭
36/37 anonim válasza:
35# Inkább nálad vannak bajok, ha nem jut eszedbe, hogy nem lóg mindig mindenki minden nap a gyakorin. :) Napok óta most először néztem fel, és most láttam a 30-as választ. :)
37/37 anonim válasza:
Szilvia: nem gyakori, szép, komoly név
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!