Szilvia v Viktória név inkább kislánynak?
Nem muszáj Vikinek becézni a Viktóriát. Ria, Tori, simán Vik, Vica, stb.
Aztán meg úgyis a gyerek személyisége dönt. Ismerősöm volt így a lányával, hogy ő a tipikus becenevet tuti nem fogja használni, választott egy másikat, pocakban végig úgy hívta a babát. Aztán megszületett és tök nem illett rá a választott becenév, egy harmadik lett a befutó.
Nekem is csak a Viktória tetszik , becézés nélkül .
Melyik név illik inkább a vezetéknevéhez ?
( szerintem olyan nevet válassz , aminek a becézése is tetszik . Mindig lesznek olyanok , akik a becenevén szólítják , ha ti nem is)
16-os, vegyél vissza az arcodból!
A válaszadó a TÓRI-ra értette nyilván, de az hülyén néz ki leírva, és hülyén hangzik, a Tori egész jó. Nem kell bunkózni, csak azért, mert valamit nem tudsz!
A tori az Japánban a szentélyek előtti cinóbervörös kapu. Manapság úgyis Japán őrület van a tinik közt.
Szerintem úgyis el lett döntve, hogy Viktória lesz, mindenki le van pontozva, akinek a Szilvia jobban tetszik, nem is értem, eleve minek megkérdezni. Milyen jó, hogy a 90-es években még nem volt ilyen és én nem ez alapján lettem elnevezve. Amúgy meg legyen Özséb, ritka és egyedi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!