Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi történhetett anyukámmal?...

Mi történhetett anyukámmal? Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Anyukám egész életében rendszerető, magára és a környezetére igényes nő volt. Az elmúlt 5-6 évben változott meg. Fokozatosan elkezdte elhanyagolni magát, és a lakást. Nem öreg, nem demens. 53 éves. A konyhába nem tud az ember úgy bemenni, hogy ne ragadjon oda valamihez olyan zsíros minden. A hűtő, mikró undorító. A sütőben napokig is benne rohasztja a kaját is akár. Minden tiszta por és kosz. Pár éve vett egy kutyát, a kutya nem szobatiszta állandóan össze pisil mindig mindent ha nincsenek otthon. És múltkor is észre vettem, hogy a parkettára rá van száradva a ki tudja hány napos kutyahugy.Ha az ember megemlíti neki akkor vérig sértődik, hogy a kutya nem pisil sehova csak kint és nincs is kösz. Arra már rájöttem, hogy a koszost ő nem látja koszosnak.

Egyszerűen nem tudom mi történt vele.

2022. jún. 20. 18:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%
Ha nekik így jo rajuk kell hagyni.
2022. jún. 20. 22:26
 12/12 hosszúhajú ***** válasza:
Azért a depressziónak sok más egyéb tünete is van. lehet hogy simán csak elvesztette egy kicsit az életkedvét hogy sok csalódás érte, kéne tudni hogy öt hat évvel ezelőtt amikor ez Elkezdődött akkoriban mi történt Ha kinyomozodlehet hogy megtalálod az okát mi vette el annyira a kedvét mitől ábrándult ki annyira.
2022. aug. 24. 23:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!