Mi történhetett anyukámmal? Mit lehetne tenni?
Anyukám egész életében rendszerető, magára és a környezetére igényes nő volt. Az elmúlt 5-6 évben változott meg. Fokozatosan elkezdte elhanyagolni magát, és a lakást. Nem öreg, nem demens. 53 éves. A konyhába nem tud az ember úgy bemenni, hogy ne ragadjon oda valamihez olyan zsíros minden. A hűtő, mikró undorító. A sütőben napokig is benne rohasztja a kaját is akár. Minden tiszta por és kosz. Pár éve vett egy kutyát, a kutya nem szobatiszta állandóan össze pisil mindig mindent ha nincsenek otthon. És múltkor is észre vettem, hogy a parkettára rá van száradva a ki tudja hány napos kutyahugy.Ha az ember megemlíti neki akkor vérig sértődik, hogy a kutya nem pisil sehova csak kint és nincs is kösz. Arra már rájöttem, hogy a koszost ő nem látja koszosnak.
Egyszerűen nem tudom mi történt vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!