Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet egy anya ilyen?

Hogy lehet egy anya ilyen?

Figyelt kérdés
Amiota az eszemet tudom, sosem volt egy olelgetos, puszilgatos fajta, ha beszelunk is, a hangja hideg. Tobben vagyunk testverek, mindenkivel ilyen. Ettol fuggetlenul jo anya, marmint segit, ha kell, ott van, de en mindig is nagyon hianyoltam ezt tole, gyerekkent sem olelt, puszilt minket, sosem cirogatott, sose mondta, hogy buszke rank, szeret minket, nem tudja az erzeseit kimutatni. Ez ki is hat a felnott eletemre. Szorongobb, depressziora hajlamos vagyok, nem sok onbizalmam van. Nekem is vannak mar gyerekeim, en sokszor mondom nekik, mennyire szeretem oket, buszke vagyok rajuk, olelgetem oket. Hogy lehet, hogy egy anyanak erre nincs igenye?
2022. jún. 20. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Mindenki más személyiség. Ő nem igényelte ezt. Ez van, el kell fogadni.
2022. jún. 20. 14:39
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Minden ember más és más. Én anyukám is ilyesmi típus mint amit leírsz és én is ilyen lettem de ettől még nem rosszabb, az se jó ha valaki megfojt a szeretetével :D

26/n

Szilvi

2022. jún. 20. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Valaki biztos emlegetni fogja a szeretetnyelveket, leszek most én az :). Kb. annyi, hogy eltérő módokon mutathatja ki egy ember a szeretetét: Édesanyád könnyen lehet, hogy azzal, hogy segít, más pl. azzal, ha ölelget. Itt [link] kb. le van írva egy Gary Chapman nevű ember elméletének a lényege.

Egyébként én pl. nem vagyok az az ölelgetős, a kisfiamnál külön figyelnem kell arra, hogy többet öleljem/pusziljam, mert nem tudom, neki mire van igénye... ha az ajándékokra, akkor az apját és magamat ismerve is bukta ;).

2022. jún. 20. 14:42
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Minket se ölelt soha anyánk, se puszi semmi. Én ezt nem is hiányolom tőle, jobb mintha folyton nyalogatott volna. Nem érzem magam ettől kevesebbnek.
2022. jún. 20. 16:27
 5/7 Savlekotő ***** válasza:
87%
Más a szeretet nyelve. Dolgozz saját magadon azzal hogy arra vársz amit nem akar vagy nem tud meg adni magadat betegited.
2022. jún. 20. 17:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ő gyerekkora milyen volt?
2022. jún. 20. 17:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen a termsézete, ezt szokta meg lehet gyerekként.
2022. jún. 20. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!