Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért akarja minden...

Anyám miért akarja minden kapcsolatomat/barátságomat szétszedni?

Figyelt kérdés

22n, nem lakok már otthon. A probléma az, hogy anyám elől mindent is el kell titkolnom az életemben. Ha van párom, még azt is titkolnom kell hogy beülünk együtt italozni. Még utólag se tudhatja meg. Szerintem ilyen szintű titkolozás az életemről nem egészéges... fárasztó is. Barátokkal is ugyanez van, semmiről nem tudhat.

Hogy miért? Mert megy a hiszti, ordibálás a részéről, nyivákolás, hogy ő jönni akar, és ha elmondom neki hogy mi pl.úgy terveztük a párommal hogy kettesben leszünk, és neki ez valahogy k*rvára nem tetszik. Ilyenkor mindenáron az van hogy le akar beszélni hogy bárhova is menjek. Ha ő nem jöhet, akkor én se menjek sehova. Nem tudom hogy ez féltékenység-e vagy micsoda... barátaimat/páromat is idegesíti.

Megkérdeztem tőle hogy ezt miért csinálja? Erre kaptam egy olyan választ hogy kussoljak, mennyire szemét vagyok, utálatos és majd vissza kapom Istentől...

2022. jún. 18. 07:33
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Hozzátenném hogy egy csomó közös programom van anyámmal, sokszor volt hogy bekapcsolódott pl.a barátom és èn mellém mikor mentünk valahova.

De egyszerűen levakarhatatlan.

2022. jún. 18. 07:38
 2/16 anonim ***** válasza:
23%

Mert itt minden anya ilyen.

-Mentálisan sérült blabala, rajtad éli ki a frusztrációit blabla,vagy őt küld pszichológushoz blabla, vagy te menj pszichológushoz blabla, helikopter szülő blabla, jó nagy szemét blabla.

A Jolly Joker:

KÖLTÖZZÉL EL blabla, szakítsd meg a kapcsolatot blabla.

Lapozhatunk is, más tartalmú válaszok úgy se fognak jönni.

2022. jún. 18. 07:56
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Anyukád szerintem valamilyen személyiségzavarban szenvedhet, szerintem ne mondd el neki inkább ha mész valahova ha ennyire idegesítő. Meg ha nem laksz már otthon akkor miért kellene neki beszámolni arról, hogy éppen hol vagy meg kivel?
2022. jún. 18. 07:58
 4/16 anonim ***** válasza:
45%
Az a gond, hogy kényszeresen beszámolsz neki minden lépésedről.
2022. jún. 18. 08:18
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Mert egyedül van és nincs más, akivel eltölthetné az idejét, akivel legalább veszekedhetne.
2022. jún. 18. 08:22
 6/16 anonim ***** válasza:
83%
Hát ne mondj el neki semmi olyat.
2022. jún. 18. 08:27
 7/16 anonim válasza:
85%
Komolyan beszélgess el vele. Bár lehet hiába. Illetve a párod is megpróbálhatja de lehet nem veszi komolyan. Mert ő az idősebb, és fiatal ne oktassa ki. Sajnálatos helyzet sok ilyet hallani hogy anyuka ki akarja magának sajátítani a lányát....
2022. jún. 18. 08:34
 8/16 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező: valamiért irigy rád, esetleg az ő fiatalkorából kimaradtak hasonlók.
2022. jún. 18. 08:42
 9/16 anonim ***** válasza:
87%
Ismerős asszony a lányáékhoz költözött, mert azok havonta többször wellnesshétvégézni jártak, és anyuka a házaspárral szeretett volna tartani ezekre az alkalmakra. Na most egyszer se vitték el magukkal, soha.
2022. jún. 18. 08:46
 10/16 anonim ***** válasza:
84%

"Erre kaptam egy olyan választ hogy kussoljak, mennyire szemét vagyok, utálatos és majd vissza kapom Istentől"

Ha anyád egy ilyen putris, primitív ócskaság, egyáltalán hogyan állhatsz vele szóba.

2022. jún. 18. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!