Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért akarja minden...

Anyám miért akarja minden kapcsolatomat/barátságomat szétszedni?

Figyelt kérdés

22n, nem lakok már otthon. A probléma az, hogy anyám elől mindent is el kell titkolnom az életemben. Ha van párom, még azt is titkolnom kell hogy beülünk együtt italozni. Még utólag se tudhatja meg. Szerintem ilyen szintű titkolozás az életemről nem egészéges... fárasztó is. Barátokkal is ugyanez van, semmiről nem tudhat.

Hogy miért? Mert megy a hiszti, ordibálás a részéről, nyivákolás, hogy ő jönni akar, és ha elmondom neki hogy mi pl.úgy terveztük a párommal hogy kettesben leszünk, és neki ez valahogy k*rvára nem tetszik. Ilyenkor mindenáron az van hogy le akar beszélni hogy bárhova is menjek. Ha ő nem jöhet, akkor én se menjek sehova. Nem tudom hogy ez féltékenység-e vagy micsoda... barátaimat/páromat is idegesíti.

Megkérdeztem tőle hogy ezt miért csinálja? Erre kaptam egy olyan választ hogy kussoljak, mennyire szemét vagyok, utálatos és majd vissza kapom Istentől...

2022. jún. 18. 07:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Te helybe mész a pofonért azzal, hogy anyukát beavatod a kettőtök programjaiba.
2022. jún. 18. 08:49
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem számolok be, de pl.megkérdezte van e tervem hétvègére. Mondtam igen, a barátommal kettesben megyünk valamerre. Erre le lettem hordva mindennek...
2022. jún. 18. 09:08
 13/16 anonim ***** válasza:
89%

Fáj neki hogy "őt bezzeg nem hívják", ezért nem te vagy a felelős, hogy nem keres/talál társaságot magának és azt se képes elfogadni hogy másnak van társasága.

Esetleg a tulajdonának tekint...

Volt már ismerősöm akinek anyuci azzal jött, hogy "a gyereknek köteles gondoskodni anyjáról" és "őt mindenhova hívni, vinni" stb.

Esetleg a fiatalkora telt eseménytelenül és most ez arra emlékezteti: "ehh bezzeg én ennyi idősen"...

2022. jún. 18. 09:15
 14/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom hol kérdezi, ha telefonon kezdene el így hőbörögni rábsznám a telefont, ha meg élőben akkor meg ott hagynám a francba.
2022. jún. 18. 09:29
 15/16 anonim ***** válasza:
83%
A férjem anyja sajnos ugyanilyen. Az első két kapcsolatát a férjemnek így tette tönkre. Nálam már drasztikus módszerekhez fordult a ferjem: nem mutatott be neki engem. Így most, hogy 8 éve együtt vagyunk, házasok vagyunk es gyerekünk van, még mindig nem ismerem, es a ferjem szerint ez jól is van így. Persze folyamatosan panaszkodik, próbalkozik erzelmi zsarolassal, de a ferjem már immunis rá. A ferjem azt szokta mondani, hogy az anyja egy sérült lelkű ember, és vannak dolgok, amiket soha nem fog tudni megérteni vagy elfogadni. Ilyen pl, hogy a gyerekei életében már nem ő az első számú legfontosabb ember. Szerinte (mármint anyós szerint) ez hálátlanság es gerinctelenség, mert anya és gyermeke között a világ legkülönlegesebb kapcsolatának kellene lennie örökre, és ha nem így van, az a gyerek hibája. Az is önzőség volt szerinte, hogy a férjem családot alapított, szerinte meg kellett volna várnia, hogy az anyja meghal es addig vele kellett volna élnie. A vicc az, hogy neki még férje is van, együtt is élnek, csak ki nem állhatják egymást.
2022. jún. 18. 12:09
 16/16 Savlekotő ***** válasza:
83%
Ez a típus beteg aki játékszert szül.. Nem csoda h menekül tőlük társ saját gyerek mindenki.. Miközben magukban letezni se tudnak csak indakent rá tekeredni másokra amik hagyják nekik..
2022. jún. 20. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!