Anyám miért akarja minden kapcsolatomat/barátságomat szétszedni?
22n, nem lakok már otthon. A probléma az, hogy anyám elől mindent is el kell titkolnom az életemben. Ha van párom, még azt is titkolnom kell hogy beülünk együtt italozni. Még utólag se tudhatja meg. Szerintem ilyen szintű titkolozás az életemről nem egészéges... fárasztó is. Barátokkal is ugyanez van, semmiről nem tudhat.
Hogy miért? Mert megy a hiszti, ordibálás a részéről, nyivákolás, hogy ő jönni akar, és ha elmondom neki hogy mi pl.úgy terveztük a párommal hogy kettesben leszünk, és neki ez valahogy k*rvára nem tetszik. Ilyenkor mindenáron az van hogy le akar beszélni hogy bárhova is menjek. Ha ő nem jöhet, akkor én se menjek sehova. Nem tudom hogy ez féltékenység-e vagy micsoda... barátaimat/páromat is idegesíti.
Megkérdeztem tőle hogy ezt miért csinálja? Erre kaptam egy olyan választ hogy kussoljak, mennyire szemét vagyok, utálatos és majd vissza kapom Istentől...
Fáj neki hogy "őt bezzeg nem hívják", ezért nem te vagy a felelős, hogy nem keres/talál társaságot magának és azt se képes elfogadni hogy másnak van társasága.
Esetleg a tulajdonának tekint...
Volt már ismerősöm akinek anyuci azzal jött, hogy "a gyereknek köteles gondoskodni anyjáról" és "őt mindenhova hívni, vinni" stb.
Esetleg a fiatalkora telt eseménytelenül és most ez arra emlékezteti: "ehh bezzeg én ennyi idősen"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!