Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is nevetséges,...

Szerintetek is nevetséges, hogy a nagynénim ezen nevetett?

Figyelt kérdés
A nagynénim elkezdett random nevetni azon hogy fekete-fehér kockás vans cipőt vettem fel és kezemben fogtam a hasonló mintás pénztárcámat...Szerintem semmi kinevetni való nem volt benne, sőt egyik barátomnak még tetszett is a párosítás. Ahogy elővettem a péntárcát akkor kezdett nevetni...Szerintem a minta miatt? De tök egyszerű és szeretem ezt a mintát...Mondtam mit nevet, ő meg semmin. Elég rosszul esett. Amúgy a ruhám tök egyszerű sötétebb farmer, egyszerű lilás póló minta nélkül. Bár az is lehetett a nevetés oka, mert pénztárcát hordok úgy hogy jelenleg van 2 db 1000-sem és egy 500 ft-osom de ezt nem akarom csak úgy fogni vagy bedobni a zsebembe...Szerintetek is nevetséges, hogy a nagynénim ezen nevetett? Túl reagálom és engedjem el?

2022. jún. 20. 13:26
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Irigylem a problémádat !
2022. jún. 20. 13:33
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Hogy nem olvad le az agyatok mire kitaláljátok ezt a sok szar kamukérdést...
2022. jún. 20. 13:40
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem túlreagálod. Ez nem akkora sértés de szerintem nem is volt szándéka, hogy megbántson. Biztos inkább szokatlan volt neki. Az ő generációja nem biztos, hogy ismeri a mai fiatalok öltözködési szokásait.
2022. jún. 20. 13:41
 4/10 anonim ***** válasza:
37%
Deine Sorgen möcht'ich haben... :-D
2022. jún. 20. 13:41
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
10éves elmúltál már? :-)
2022. jún. 20. 13:42
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nevetséges, hogy még egy hete sincs vakáció, de már nincs jobb programod, mint itt fárasztani a népeket a hülyeségeiddel. Bár jobban belegondolva, inkább szomorú.
2022. jún. 20. 13:43
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
A gyakorira minimum 16 évesként lehet regisztrálni. Ezek szerint te, KÉrdező, már elmúltál 16. És ez a legnagyobb problémád??? De rohadt hosszú lesz ez a nyári szünet, olvasni ezt a sok értelmetlen, i.dió.ta kérdést...
2022. jún. 20. 14:01
 8/10 anonim ***** válasza:
92%
Nyugodj le, és engedd el a dolgot.
2022. jún. 20. 14:50
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🧐🧐🧐🧐🧐🧐
2022. jún. 20. 15:22
 10/10 anonim ***** válasza:
80%
Elég szomorú ha valaki ennyire ráér a nyáron diákként, vagyis hogy ennyire nincs más dolga :D
2022. jún. 20. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!