Hogyha rájönnétek hogy a 17 éves gyereketek dohányzik, mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy én is napi átlagban 8 szálat elszívok, és apai szigor ide vagy oda, nem lenne hitele a szavamnak. Ti áttúrnátok a lányotok táskáját? (Mármint hogy mit szív, meg stb?)2022. jún. 19. 23:14
12/31 anonim válasza:
Amúgy én nem csak vele beszélnék összecsőditeném a legjobb haverjait és tartanék nekik egy jó kis ppt-s előadást vagy laptop kivetetitőset kajával piával csipsszel nádi hegedűvel
20-30 percben kb, hogy mit okoz, nem csak okozhat, hanem okoz a cigi.
13/31 anonim válasza:
Örülnèk hogy csak 17 évesen kezdte el, sokan már általános iskolás korukban cigiznek.
14/31 anonim válasza:
Beszélj vele hogy te hányszor próbáltál leszokni róla és milyen régóta. Nagypapám és apám is ezt mondta és hatásos volt. De együtt ketten próbáljátok leszokni.
15/31 anonim válasza:
Én is dohányoztam 17 évesen, és nálam nagyon nem tűrték meg. Nekem őszintén pár évig tartott, utána elkezdtem undorodni tőle és azóta józanul soha, ritka alkalmakkor amikor sikerül berúgnom van hogy rágyújtok. Szerintem arra figyelmeztesd, hogy ne szokjon rá, mert tényleg nem könnyű leszokni. Ha odafigyel, alkalmi dohányzással nem fog rászokni. Esetleg rákérdeznék, hány dobozzal van nála, és hogy meddig tart egy doboz. Havi 1, esetleg két doboztól nem lesz nagy baja, mert még fiatal és ha a fejét levágják, az is visszanő.
16/31 anonim válasza:
Semmit. 16 éves kora óta dohányzik a gyerekem. Az ő dolga. Én elmomdtam neki miért nem kellene, sőt, a haziorvosunk is felvilagositotta a veszélyeiről, de xart rá akkor is.
17/31 anonim válasza:
Ne túrd fel a táskáját.
Ha te is cigizel, nem tehetsz semmit. Semmilyen példabeszédnek nincs értelme. Csak ha leszoktál.
18/31 anonim válasza:
Dehogy túrnám, de le sem ülnék vele beszélgetni, mert mi jogon, amikor én is bagózok?
Hagynám, aztán vagy ráun vagy rászokik, az ő dolga.
20/31 anonim válasza:
Én pl azèrt nem hevìtem mert köhögök tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!