Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Bántalmazott gyerek voltam,...

Bántalmazott gyerek voltam, apámék elváltak, egyedül maradtam apámmal aki ivott, sokat vert ittasan is józanul is.? S mikor mondom neki a múltat, durván támad, hogy beteg vagyok és aljasul rágalmazom? Nemtudok mit tenni vele?

Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 11:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A lelkiismerete egyáltalán nem bánja, mert mindig azt mondja türelmes volt ,meg ő egy apa, s én hogy beszéltem mindig vele, mit csináljon egy kiskorú gyerek, aki tehetetlen az állandó ittasság, s agresszivitással szemben, oktalanul is vert idegbetegen józanul, ittasan, de gyerekként mindig én voltam aki hogy beszél egy apával??A mai napig jónak titulalja magát, mindenben hazudok.Ő az ártatlan, így is gondolják mások is, mert senki nemismeri, senki nem lakott vele.
2022. jún. 20. 07:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Menj el szakemberhez vagy beszéld ki ezt egy való életbeli bizalmasoddal. Mi idegenek itt nem tudunk olyat írni, amitől neked jobb lenne. (Kivéve, hogy szakítsd meg vele a kapcsolatot.) Ezt máshogy kell saját magadban fejben megoldani.
2022. jún. 20. 09:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Magaddal foglalkozz.

Amilyen klassz életed volt ugyan úgy viszonozd.

Téged mit érdekel ki mit mond.Nem ők mentek keresztül azon amin te!

Miért kéne bárkinek megfeleljél?Függesz közülök bármelyiktől.

Tudod amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten!

2022. jún. 20. 14:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld kerülni a régi témákat , sztem. Ha ő hozza fel, tereld a témát…Lásd el a feladatokat, amiért mész, mintha valami távoli rokon lenne. Mintha szerepet játszanál. Aztán ha eljössz, kapcsold át az agyad a mostani életedre és arra fókuszálj, ami most jó. (Remélem, h most jó az életed) Lehet, hülyén hangzik, de nem voltam ilyen helyzetben.
2022. júl. 1. 23:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként le a kalappal elötted. Én bizonyára még az országból is leléptem volna,ha ilyen apát ad a sors😒
2022. júl. 1. 23:21
 16/16 anonim válasza:

Iszonyú dilemma ez egy empatának. Én hasonlóban vagyok, de itt verbális bántalmazás, lelki megnyomorítás, különbségtétel. Élvezi, ha boldogtalannak lát. Kifele játszotta a mintaanyát. Rám irígy volt mindig is, mert szép voltam mindig és talán okosabb. Ezeket elszólásokból, arcvágásokból le lehet szűrni. Verés nem volt sosem. Ez egy betegelméjű anya. Személyisegzavaros rejtett nárcisztikus. Apámat is tönkretette, rákban hunyt el. Feldolgozhatatlan a vesztesége.

Tagad mindent, legutóbb hazugnak nevezett, pedig egyenes vagyok mindig, ő viszont végighazudta az életét. A rágalmazás a legújabb eszköze. Fene tudja, meddig süllyedhet még, így közel a 70-hez.

Mai napig csak én segítek neki.

Te érzed, meddig birod. Ha nagyon szenvedsz, no kontakt. Én most jutottam el ide. Én nem tudom feldolgozni, hogy sohasem szeretett. Rengeteget szenvedtem és sírtam. Sajnos az egyik testvérem ezt a tudatos/tudattalan viseljedést lemásolta, talán még durvább is nála..

Tehát vagy-vagy. Tiéd a döntés.

okt. 15. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!