Hogyan engedjem el a múltat ?
Egyszer élünk! Soha nem éri meg gondolkodni azon ami elmúlt,és sírni szomorkodni,azon ami megtörtént. Sőt azon is kár ami jönni fog,hiszen a szomorúság,a bánat stb,soha nem fogja megoldani a helyzetek bármelyikét.
Sokat idegeskedtem azon, amiért nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogyan azt szerettem volna. Végül ideg összeomlást kaptam.mai napig gyógyszereket szedek,az hogy idegeskedtem,megoldottam bármit is? Egyáltalán nem. Sőt rontottam a helyzeten,mert az idegrendszerem ment rá az egészre.
Tehát fel a fejjel,nem csak te vagy az egyedüli akinek lelki fájdalmai voltak. Mindenkinek voltak vannak sajnos
Ha ma már teljesen mások lennének, akkor eszedbe sem jutna a múlt, hány éves vagy, milyen velük a kapcsolatod!?
7 évesen milyen felnőttet kellet játszanod, elküldtek a bányába dolgozni? Nyilván azt kellett nézni, hogy nekik mi a bajuk, mert gyerekként neked semmi sem volt, csak hogy megvették -e a vágyott játékot. Ha meg nem figyeltek rád, és nem tudtad elmondani az iskolai problémáidat éppen itt az ideje, akár 20-40 évesen is, és szembesítheted őket ezzel a hiányérzettel. Menj el pszichológushoz, sokat fog segíteni.
2-es lennék,) ha velük élsz és felnőt vagy,akkor állj talpra,és költözz el onnan
Ha velük élsz,és semmi féleképp nem tudod feldolgozni a gyerekkorodban ért sérelmeket,akkor nem szégyen megkeresni egy pszhiologust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!