Az egyik legelső emlékem, kb csak képek. Állok a szobában, apám jön, lóg a kezében a nadrágszíj, elfordulok aztán a következő kép hogy sírok mert fáj. Mai napig azt állítja hogy nem ütött meg, de szerintem nem emlékeznék rá illetve nem féltem volna ösztönösen a nadrágszíjtól, ha fenyegetett vele, ha nem csapott volna rám. 3-4 éves lehettem és annyi volt a bűnöm (elmondások alapján) hogy nem akartam oviba menni és emiatt hisztiztem
2022. jún. 14. 00:08
12/29 anonim válasza:
Hát ezen én is agyaltam 9-es kérdező. Negyedik, kései gyerek voltam, idősebb szülőkkel. Anyumat imádtam, mindent neki köszönhetek, hogy felnevelt. Fater valószínűleg nem is akart.... a lényeg, hogy ők más világban szocializálódtak, meg nem igazán fogták fel, hogy gáz van. Vagy inkább nem akarták, esetleg szégyen érzet volt bennük ha rám néztek. Szar volt, mert ugye már a saját életem élem, annyi vizet folyatok, amennyit akarok. De akkor ugye ott éltem, azt kellett használnom, és négy gyereknél minden drága már....valahol megértem, csak szar volt, szégyenkeztem, de ez van. Meg hát ugye a tesók is be akartak jutni a fürdőbe, elhiszem, hogy panaszkodtak és napi szinten ez zavaró volt.
2022. jún. 14. 00:13
13/29 anonim válasza:
Ja, lehet nem nekem szólt a kérdés. 8-as voltam.....
2022. jún. 14. 00:15
14/29 anonim válasza:
Évekig tartó verés,veszekedések hallgatása.nagyon nagy stressznek tettek ki.Anyám miatt molesztáltak,apám meg akart erőszakolni
2022. jún. 14. 00:21
15/29 anonim válasza:
-Anyám macskaszart akart etetni velem, mert finnyás gyerek voltam (de nem elkényesztetett módon, egyszerűen nagyon undorodtam sok kajától, sokat terrorizált ez miatt is az anyám), de hál égnek végül nem lett belőle semmi.
-Amikor mérges volt, akkor nagyon félelmetes volt és nagyon szubmisszíven kellett viselkednünk, soha nem pofáztunk vissza, csöndben, egy pontban állva hallgattuk a hosszadalmas (sokszor 1-2 órás) kioktatásait. Voltunk párszor tetvesek (3-an vagyunk tesók), és 1-2 alkalom után anyám légyírtó méreggel kezdte kezelni a hajunkat. Olyankor mérges lett gyorsan, és így félelemben, csöndben ültem a zuhanyzóban míg anyám több óráig kezelte meg húzta a hosszú hajam a méreggel. Fájtak a húzások meg fáztam ott ülve egy idő után. Nyomorúságos szituáció volt.
-Sokat vert minket
2022. jún. 14. 04:12
16/29 anonim válasza:
Meg persze azért volt még nyomorúságos a helyzet mert a légyméreg nagyon büdös volt. Ha jól emlékszem takartuk az arcunk valami ruhával, de attól még lehetett érezni...
2022. jún. 14. 04:20
17/29 anonim válasza:
Fiú gyermeként mindig szerettem volna, ha édesapámtól kapok egy apai mintát. Ehelyett nem igazán foglalkozott velünk. Hétköznap letette a munkahelyén a melot azt ment maszekolni. Hétvégén pedig szüleit látogatta meg akik falun laktak. És mivel családiház eltudjátok képzelni mennyi munka volt. Így ha nem vitt magával minket sokat voltunk anyuval kettesbe majd 3masba 4esbe. Ha pedig magával vitt minket és probáltam segíteni neki veszekedés volt. Nembvolt türelme tanítani. És nem volt képes elnézni pár éves fia hibáit ami leginkább abból adódott, hogy nem volt semilyen élettapasztalata.
1-es azt kívánom neked ez legyen a legnagyobb gondod az életbe. Nincs szinte olyan srác aki nem ért át hasonlót (köztük énis)
2022. jún. 14. 06:50
18/29 anonim válasza:
Apám üvöltve, engem szidalmazva végigrangatott a lakason, mert kiderült számára, hogy nem leszek osztályelső. Elsős voltam...
2022. jún. 14. 07:23
19/29 anonim válasza:
18
Engem is folyton a tanulassal baszogattak egész életemben, most mégis 2 milliót keresek havonta.
2022. jún. 14. 10:37
20/29 Metionin válasza:
Nem igazán tudnék egyet kiemelni, volt ott minden. Alkoholizmus, verés, napi szintű üvöltözés stb. Viszont ha a bántalmazás típusát nézzük, nekem az maradt meg legrosszabbként, amikor anyám nem állt ki mellettem és inkább idegeneknek hitt, mint nekem. Az rosszabb volt, mint a testi fenyítés pedig egyszer a számat is beszakította. Valahogy az igazságérzetem/véleményem szarba nézése jobban bántott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!