Zavar anyám új pasija.Meg hargszom anyámra Ez baj?
Anyumnak van egy új párja. Anyám mostanság több idölt tölt ott mint itthon. Volt olyan h 1 hétig nála volt ezt úgy hogy reggel elment nem szolt hogy elment. A telefont se vette fel mikor hívtam 1 héten keresztül. Mikor haza jött akkor mondta h hol volt. Meg mikor főz. Azt nem itthonra hanem a csávónak. Azt mondja neki legalább érdemes főzni nem úgy mint nekem. Volt olyan h a csávó miatt le momdod egy programot. Jó tudok valamenyire főzni de ez kicsit rosszul esett. Meg 3 honap ismeret után össze akkar vele költölzni. Én annyira nem akkarok mert nem annyira szimpi de nem tudok mutcsinálni mert utcán nem lakhatok.
Túl reagálom ezt?
16/L
Ilyen az amikor a tini megtapasztalja azt hogy mennyire nehéz egy tébolyodott szerelmessel.
Majd neked is lesz kapcsolatod, anyád meg hisztizik hogy ne a pasiddal legyél hanem inkább ővele.
Egyik ismerősöm 55 éves nő összejött egy családos kisgyerekes apukával. Ott sem rózsás a helyzet a felnőtt lánya konkrétan örjöng.
Nincs mit tenni, hagyd. A szerelem elmúlik.
Miért nem mész ap@dhoz?
Ott is tönkretennél mindent gondolom oda nem kellesz.
Keress pasit. De amikor megtalálod a nagy őt akkor inkább anyáddal maradj otthon. Ne hagyd magára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!