Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavar anyám új pasija.Meg...

Zavar anyám új pasija.Meg hargszom anyámra Ez baj?

Figyelt kérdés

Anyumnak van egy új párja. Anyám mostanság több idölt tölt ott mint itthon. Volt olyan h 1 hétig nála volt ezt úgy hogy reggel elment nem szolt hogy elment. A telefont se vette fel mikor hívtam 1 héten keresztül. Mikor haza jött akkor mondta h hol volt. Meg mikor főz. Azt nem itthonra hanem a csávónak. Azt mondja neki legalább érdemes főzni nem úgy mint nekem. Volt olyan h a csávó miatt le momdod egy programot. Jó tudok valamenyire főzni de ez kicsit rosszul esett. Meg 3 honap ismeret után össze akkar vele költölzni. Én annyira nem akkarok mert nem annyira szimpi de nem tudok mutcsinálni mert utcán nem lakhatok.

Túl reagálom ezt?

16/L

2022. jún. 12. 02:01
1 2
 11/15 Skorpió87 ***** válasza:
100%
Na és Te addig otthon vagy egyedül? Ketten éltek? Azért, ha elmegy szó nélkül otthonról az gáz. Még a telefonját sem veszi fel? Míg kiskorú gyermekét neveli valaki felelősséggel tartozik. Engem is nagyon bosszantana, beszéld meg vele. Ha tudna erről valaki a családban szó nélkül melléd állna, ez egyértelmű. Nem azért van valakinek gyereke, mert ráerőltették...Nem kötelező szülni...
2022. jún. 13. 11:38
 12/15 anonim ***** válasza:
97%

Ilyen az amikor a tini megtapasztalja azt hogy mennyire nehéz egy tébolyodott szerelmessel.

Majd neked is lesz kapcsolatod, anyád meg hisztizik hogy ne a pasiddal legyél hanem inkább ővele.

Egyik ismerősöm 55 éves nő összejött egy családos kisgyerekes apukával. Ott sem rózsás a helyzet a felnőtt lánya konkrétan örjöng.

Nincs mit tenni, hagyd. A szerelem elmúlik.

2022. jún. 13. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd a rendőrségen az eltűnését legközelebb, ha nem jön haza és a telefonját sem veszi fel.
2022. jún. 13. 15:29
 14/15 anonim ***** válasza:
26%

Miért nem mész ap@dhoz?

Ott is tönkretennél mindent gondolom oda nem kellesz.

Keress pasit. De amikor megtalálod a nagy őt akkor inkább anyáddal maradj otthon. Ne hagyd magára.

2022. jún. 13. 22:16
 15/15 anonim ***** válasza:
De undorito anyad van
2022. jún. 19. 15:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!