Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavar anyám új pasija.Meg...

Zavar anyám új pasija.Meg hargszom anyámra Ez baj?

Figyelt kérdés

Anyumnak van egy új párja. Anyám mostanság több idölt tölt ott mint itthon. Volt olyan h 1 hétig nála volt ezt úgy hogy reggel elment nem szolt hogy elment. A telefont se vette fel mikor hívtam 1 héten keresztül. Mikor haza jött akkor mondta h hol volt. Meg mikor főz. Azt nem itthonra hanem a csávónak. Azt mondja neki legalább érdemes főzni nem úgy mint nekem. Volt olyan h a csávó miatt le momdod egy programot. Jó tudok valamenyire főzni de ez kicsit rosszul esett. Meg 3 honap ismeret után össze akkar vele költölzni. Én annyira nem akkarok mert nem annyira szimpi de nem tudok mutcsinálni mert utcán nem lakhatok.

Túl reagálom ezt?

16/L

2022. jún. 12. 02:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem a nyelvtannal kene foglalkozni anyukad elete helyett. Nincs beleszolasod sajnos :/
2022. jún. 12. 02:10
 2/15 anonim ***** válasza:
98%
Amellett, hogy anyukádnak joga van a párkapcsolathoz, az természetesen nem normális, hogy eltűnik egy hétre anélkül, hogy szólna, és az sem, hogy elhanyagol téged (nem foglalkozik veled, csak a pasijára főz és egyebek). Nem csoda, hogy zavar. Tanulj baromi jól, hogy minél előbb függetlenné válj!
2022. jún. 12. 02:31
 3/15 anonim ***** válasza:
7%
Ha otthon lenne éjjel 2 kor aludnál.
2022. jún. 12. 03:05
 4/15 anonim ***** válasza:
7%
Kamu.
2022. jún. 12. 04:00
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
Ülj le vele beszélgetni. Kompromisszum kell. Ismerd meg jobban a barátját, lehet hogy jófej. Örüljön a boldogságának. Anyukádat kérd meg hogy jobban szervezze az életét mert neked is szüksége van rá.
2022. jún. 12. 06:31
 6/15 anonim ***** válasza:
13%
Mifelénk a tinik álma egyedül otthon lenni, te meg nyígsz érte?! Főzni nem nagy kunszt, millió recept can neten, ha nem lenne kaja otthon azt mondanám jogos a panasz, de ilyenről ugye nem volt szó. Te itt csak lusta vagy ellátni magad, de alapvetően így jártál, senki nem fog sajnálni emiatt 16 évesen. Szépen emeled meg a kis feneked és csináld amit kell
2022. jún. 12. 07:02
 7/15 anonim ***** válasza:
98%

Azert azt senki ne mondja meg nekem hogy ez normalis. Anyukanak joga van hogy legyen parja, de 16 eves gyerekrol beszelunk, aki nem nagykoru, es az anyja felel erte. Ha barmi baja tortenik, a felelosseg anyukara harul. Komolyan elfogadhatonak tartjatok hogy 1 hetre lelep szo nelkul? A 16 eves lanyat 1 hetre ott hagyja ehen? Oke hogy tud fozni, hisz ha nem akar ehen halni vagy foz vagy rendel.

De milye az, hogy anyuka a palira foz, a sajat gyerekere nem? Ennyi erovel a 16 eves kislany koltozhet alberletbe meg mehet dolgozni, tanulas helyett.

2022. jún. 12. 08:15
 8/15 anonim ***** válasza:
95%
Es a telefont se veszi fel! Barmi gond van, a lanya meg hivni se tudja! 👏
2022. jún. 12. 08:16
 9/15 anonim ***** válasza:
6%
Költözz apádhoz
2022. jún. 12. 09:51
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagálod túl. Szerelmes, és ez elvette az eszét. Az anyai kötelességeit nem hanyagolhatná el.
2022. jún. 12. 11:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!