Apám idős korára lett alkesz, mit tehetek? Nem akarom végignézni ahogy halálba issza magát
Apám 63 éves, egyedül él. Tavaly a szembe szomszédban költözött egy család. 39-40 éves anyuka alkesz. Összehaverkodtak apámmal és eggyütt isznak. Mindennap berúgnak.
Eddig jó egészségi állapota volt, egy 10 évet letagadhatott, de most lerobbant, magas a vérnyomása, és ittasan többször elesett odahaza.
Szerintem dugja is a nőt, mert a kamionos férje soha nincs odahaza.
Ha beszélek róla erről józanul elküld a picsába. Azt mondja magánügy, ő sem szól bele én hogy élem az életem.
Összeveszett a szomszédokkal akikkel több évtizede jó viszonyban volt, az utca végén lévő boltból kitiltották, mert részegen illetlenül viselkedett.
Azon felül, hogy végig nézem, hogy issza magát halálra, tehetek szerintetek bármit is?
28 az kemény. Hogy vagy? Túlelted?
Van egy 28 éves barátnőm egyetemista kora óta iszik mindennap be van baszva. Semmi baja... Múltkor együtt voltunk laboron jobb értékei voltak mint nekem aki sportol és nem szív vagy eszik semmi mérgezőt
29
Rohadna meg az ilyen... :(
Nem műtöttek meg végül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!