Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viselitek el ha egy szinesszel/szinesznovel jartok? Vegignezni ahogy mast csokol meg? Tobbi lent
Az csak színjáték.
Totál feleslegesen aggódsz s bar akadnak rá példák attól még ez nem így van a valóságban.
Sőt, bár a azínpad kicsit mas de példáuk egy filmforgatás esetén 50 ember állja őket körül.
Szóval annyi ember vesz téged körül egy forgatason. Ott nincs igazi csók csak megjatszani lehet érted ezert is hívják szinészetnek.
Engem például nem zavarna ha színésznő lenne a csajom, te se agyalj ezen na 😊
Nem tudom,lehet mi lányok reagáljuk túl. :D
De engem folyton zavarna...
Ez sajnos ezzel jár, mérlegelni kell ezt is, mielőtt az ember komolyabban belevág civilkén egy ilyen kapcsolatba. A legtöbb színésztől az hallottam, hogy míg színpadon van, megy a jelenet, addig beleéli magát, de amint lemegy a függöny, vége. Külön választják a két dolgot. A színpadon egy általa megformált karakter szeret bele egy másik által megformált karakterbe.
Aki nem ebben dolgozik annak nehéz lehet ezt megérteni.
Hát ha ez kicsit megnyugtat:
Sajnos nem alaptalan a félelmed, bár szerepeltem magyar sorozatban ,de egész biztos ,hogy kialakulhat több ,mint barátság.
Nem tudsz mit csinálni vagy elfogadod és reménykedsz vagy már most lépsz.
Én is színésznek tanulok és így belsős szemmel azt tudom mondani hogy tényleg teljesen külön választjuk a magánéletet és a színpadit.Szóval szerintem ugyanannyi az esélye hogy kialakul köztük valami, mint bárki mással.
De szerintem nem kell ezen görcsölnöd mert a barátod veled van, téged szeret :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!