Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy viselitek el ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy viselitek el ha egy szinesszel/szinesznovel jartok? Vegignezni ahogy mast csokol meg? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Annyira rossz 16 eves vagyok a baratom szinesznek keszul most fog erettsegizni es egy szineszelokeszitore kezdett jarni. Megismert sok uj csajt, es meselte hogyan kellett eljatszania hogy szerelmes bele. Atolelte es ilyenek. Nekem ez nagyon nehez. Majdnem fel eve vagyunk egyutt nagyon szeretem es nem akarom elvesziteni ot. Felek hogy elobb utobb bele is szeret valamelyik lanyba. Ti ezen hogy tettetek tul magatokat? Vegignezni azt ahogy masokat csokol es olel?

2016. nov. 21. 18:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

[link]

Bocsi, de ez jutott erről eszembe.

2016. nov. 27. 12:10
 12/15 A kérdező kommentje:
Utolso elotti koszonom a valalszt:) utolso najoo koszixdd jezusom de legalabb rohogtem egy jot:DDDD
2016. dec. 3. 12:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Persze azért voltam olyan barom, hogy nem írtam le a véleményem.

Én ha a helyedben lennék, nem akadályoznám meg abban, hogy elérje az álmát, azt csinálja amit szeressen. Ha szereted, ez lesz neked az első.

Azt viszont elvárnám tőle, hogy őszinte legyen, és merjen arról beszélni, ha neadjisten valaki másnál már nem csak megjátssza a szerelmest. Szerintem ez így fair az ő részéről.

Viszont ha te ettől rosszul érzed magad, és csak ezzel tudsz foglalkozni, és zavar, akkor a saját érdekedben, de el kell, hogy mondd neki, hogy nem megy neked.

Fiatal vagy, és fontos számodra is megtanulni, hogy nem tarthatsz meg bárkit örökké. Néha abban fog kimerülni a szeretet, hogy el fogsz-e tudni engedni egy személyt az életedből.

És ez egészen addig így lesz, míg meg nem találod azt, aki ugyanígy áll az élethez.

És kívánok minden jót :)

2016. dec. 3. 13:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is színésznek készülök.

Bár én is elég féltékeny típus vagyok, a színészet -és az ami azon belül történik- csak egy szerepjáték,semmi több.

Pl. akinek negatív szereplőt kell eljátszania, arról sem gondoljuk azt,hogy a való életben olyan.

Így a színpadi szerelmi szálak iránti félelem is ennyire irreleváns.

2016. dec. 3. 23:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Elso valaszolo,koszonom szepen!:) beszeltem vele elmondtam neki hogy nekem ez nehez es bant engem. De szeretem es termeszetesen nem akarom megakadalyozni abban amit szeret csinalni en azt akarom hogy boldog legyen! Es vele szeretnek maradni, szoval ezzel meg kell tanuljak majd egyutt elni. Masodik valaszolo neked is koszonom a valaszod. Csak nehez belekepzelni nekem milyen egy szerepben eljatszani a szerelmet mert en nem tudom milyen de neki teljesen termeszetes sajnos nekem nagyon furcsa ezert is nehez :/ de forditott esetben engem senki mas nem erdekelne ha van egy ember akit szeretek
2016. dec. 5. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!