Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viselitek el ha egy szinesszel/szinesznovel jartok? Vegignezni ahogy mast csokol meg? Tobbi lent
Persze azért voltam olyan barom, hogy nem írtam le a véleményem.
Én ha a helyedben lennék, nem akadályoznám meg abban, hogy elérje az álmát, azt csinálja amit szeressen. Ha szereted, ez lesz neked az első.
Azt viszont elvárnám tőle, hogy őszinte legyen, és merjen arról beszélni, ha neadjisten valaki másnál már nem csak megjátssza a szerelmest. Szerintem ez így fair az ő részéről.
Viszont ha te ettől rosszul érzed magad, és csak ezzel tudsz foglalkozni, és zavar, akkor a saját érdekedben, de el kell, hogy mondd neki, hogy nem megy neked.
Fiatal vagy, és fontos számodra is megtanulni, hogy nem tarthatsz meg bárkit örökké. Néha abban fog kimerülni a szeretet, hogy el fogsz-e tudni engedni egy személyt az életedből.
És ez egészen addig így lesz, míg meg nem találod azt, aki ugyanígy áll az élethez.
És kívánok minden jót :)
Én is színésznek készülök.
Bár én is elég féltékeny típus vagyok, a színészet -és az ami azon belül történik- csak egy szerepjáték,semmi több.
Pl. akinek negatív szereplőt kell eljátszania, arról sem gondoljuk azt,hogy a való életben olyan.
Így a színpadi szerelmi szálak iránti félelem is ennyire irreleváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!