Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám idős korára lett alkesz,...

Apám idős korára lett alkesz, mit tehetek? Nem akarom végignézni ahogy halálba issza magát

Figyelt kérdés

Apám 63 éves, egyedül él. Tavaly a szembe szomszédban költözött egy család. 39-40 éves anyuka alkesz. Összehaverkodtak apámmal és eggyütt isznak. Mindennap berúgnak.

Eddig jó egészségi állapota volt, egy 10 évet letagadhatott, de most lerobbant, magas a vérnyomása, és ittasan többször elesett odahaza.

Szerintem dugja is a nőt, mert a kamionos férje soha nincs odahaza.

Ha beszélek róla erről józanul elküld a picsába. Azt mondja magánügy, ő sem szól bele én hogy élem az életem.

Összeveszett a szomszédokkal akikkel több évtizede jó viszonyban volt, az utca végén lévő boltból kitiltották, mert részegen illetlenül viselkedett.

Azon felül, hogy végig nézem, hogy issza magát halálra, tehetek szerintetek bármit is?

2022. jún. 11. 13:19
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
73%
Jól kihasználja a szomszéd nő, el szedi a pénzét, lehet amikor full részeg, még meg is lopja. Az ilyen nő mindenre képes. A végén még a házat is a nevére iratja. Legyetek résen.
2022. jún. 11. 14:41
 12/33 anonim ***** válasza:
58%
Ez vajon tényleg az "élet élvezete"?
2022. jún. 11. 14:56
 13/33 anonim válasza:
78%

Sajnos ha ő nem akar változni nem is fog.. :(

Ahhoz hogy abbahagyja az ivást, ahhoz kell az ő akarata..

De azért próbálj meg minden tőled telhetőt megtenni érte, mikor józan beszélj vele, szervezz neki programot.

Kérdezd meg tőle, hogy tudsz-e neki bármiben segíteni-e, éreztesd vele hogy te mellette vagy.

Érezze hogy törődsz vele, hátha utána jobb belátásra tudod bírni őt.

Ne feledd, gyerekkorodban ő mutatott jó példát, most mutass neki te jó példát!

:)

2022. jún. 11. 15:03
 14/33 A kérdező kommentje:
10-es nem lehet, egy sutyerák. 8 általános, bunkó, műveletlen. Egyszerű mint a faék. Megmondtam neki, ha nem állítja le magát, szólok a férjének, mire közölte röhögve, akkor beköltözök apádhoza gyerekekkel.
2022. jún. 11. 15:06
 15/33 anonim ***** válasza:
87%
Egyszerű a történet, apádnak megtetszett a nő, aki az ujja köré csavarta, de mivel a nő italos életmódot folytat apád is alkalmazkodott ehhez. És szép csendben a szeretője mellett alkoholista lett. Valószínűleg látja, hogy ez gond, de mivel nincs egy tiszta napja sem, ezért irracionálisan viselkedik. És nem is lesz egy tiszta napja sem, mert függő.
2022. jún. 11. 15:28
 16/33 anonim ***** válasza:
86%

" mire közölte röhögve, akkor beköltözök apádhoza gyerekekkel."

Apád meg 2 hét alatt tenné ki a szűrét, mert nem akar vénségére másnak a kölkével vesződni. Tökéletes, szerintem a férjének nyugodtan elmondhatod a szitut.

2022. jún. 11. 15:36
 17/33 A kérdező kommentje:

16-nak

Igen, apámmal most beszéltem szín józan. Azt mondja max albérletbe a másik 2 szobába amit ő nem használ, havi 90 plusz rezsiért :D D És azt mondta elege van a nőből ő fog szolni a férjének, elmondta kb. Pénzét meg betette valami betétbe, azért nincs a számláján. Közölte velem, hogy öreg vagyok, de balek nem, ne féltsem őt.

2022. jún. 11. 16:08
 18/33 anonim ***** válasza:
82%
Na ez jó hír!
2022. jún. 11. 16:15
 19/33 anonim ***** válasza:
79%
Akkor megoldódik.
2022. jún. 11. 19:00
 20/33 A kérdező kommentje:
Ma már megint csuma részeg volt reggel 9kor amikor hívtam és hallottam a háttérből a nőt....
2022. jún. 12. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!