17éves lányom el szeretne költözni a barátjához?
Fel nem foghatom, hogy merülhet fel egyáltalán egy szülőben a kérdés, hogy engedné-e az alig 17 éves lányát összebútorozni a pasikájával.
Dehogy engedném.
Én vagyok a felelős érte, ráadásul a jelek szerint a tanulásra is nagy ívben tesz, amióta barátja van.
Nem érdekel, mennyire pénzes a csávó családja, a gyerekemet nem arra nevelem, hogy mással tartassa el magát, én viszont nem fogok kétfelé rezsit fizetni, bevásárlást intézni, csak azért, mert a kisasszony úgy gondolja, neki ez már jár.
Marad szépen otthon, a barátjával meg találkozhat délutánonként, hétvégenként és a vakációban. És ha megtudom, hogy továbbra is lóg a suliból, akkor szigorodnak a szabályok, az se érdekel ha hisztizik miatta. A jövője a tét.
Téma lezárva.
25: ez egy tipikus, tini által kitalált sztorika.
Dúsgazdag család, a másik oldalon viták....
Nincs elég jól kidolgozva... :-D :-D
Nem engedném.
Pláne, hogy azóta sokszor nem jár be suliba. Sőt, erősen korlátoznám a barátjával tölteni kívánt időt is, és ahhoz kötném, hogy normálisan tanuljon, valamint SOHA TÖBBÉ ne legyen lógás.
"Fel nem foghatom, hogy merülhet fel egyáltalán egy szülőben a kérdés, hogy engedné-e az alig 17 éves lányát összebútorozni a pasikájával."
Mondjuk ugy, hogy reálisan belegondol, 18 évesen már meg se kerdezi, csak megy? Vagy mert 16 évesen már jogilag lehetősége van q szülői ház elhagyására gyamhivatali engedellyel?
Jó ez a tiltás meg szigorodó szabályok dolog, csupán egyértelműen oda vezet, hogy abban q pillanatban ahogy lehetőség lesz rá, a gyerek ott hagyja a szülőt és fele se néz többet.
Tudom, tudom, ne is nézzen, ha akkor felnőtt volt most is legyen...
De átlag szülő szereti q gyereket és q legjobbat akarja neki. Tehát elkezd gondolkodni, hiyg kehetne ezt megoldani, így pl azt mondja, Juli, egyezzunk ki abban, hogy a nyári szünetben ott lakhatsz, szeptemberben pedig jössz vissza amíg nem végeztél az iskolával - vagy valami hasonló.
#28: nem, nem lakhat ott.
A különköltözés akkor opció, amikor el tudja tartani magát és nem a fiúja családjának a pénzére ácsingózik és az enyémre sem.
Megkap mindent, itthon. Felnőttest meg majd akkor játszunk, ha valóban felnőtt.
Én sem azt írtam, hogy tiltom a barátjától, de alig 17 évesen összeköltözni valakivel nem opció. Ne mondd már nekem, hogy ez akkora nagy szigor, hogy 18 évesen az ilyen szülőtől hanyatt-homlok menekülni kell majd.
29!
Ess neki megegyszer
"Tehát elkezd gondolkodni, hiyg kehetne ezt megoldani, így PL azt mondja, Juli, egyezzunk ki abban, hogy a NYARI SZÜNETBEN ott lakhatsz, szeptemberben pedig jössz vissza amíg nem végeztél az iskolával - vagy valami hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!