Ez esetben tényleg én lennék az önző?vagy mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Anyukámról van szó.Minden szarságra szorja a pénzt csak mondjuk a fontosabb dolgokra nem.Itt pl ruhára értem.nekem is kellenének ruhák,neki is.mégis elhatározta hogy ő 200.000-es szekrényt vesz magának.aztán sír hogy nincs pénz.És zavar más is,ha annyira akarja szórni a pénz elmehetnénk mondjuk nyaralni valahova együtt(igen csak ketten élünk)De nem,minek.én már 17 vagyok,17 évem alatt sehova se volt hajlanó elvinni.és baromira fáj,nem elég hogy nem normális a "családom" de még semilyen értelemben se az.Hisz csak ketten vagyunk.Bár teljesen olyan mintha egyedül lennék.Az egész nyarat itthon fogom tölteni,mert ő dolgozik mindig,barátaim meg messzebb vannak.Sose töltünk időt egymással,pedig már vagy 2 éve mondom neki hogy igazán elmehetnénk együtt valahova.de nem,meg minek.Mások hamarabb elvisznek bárhova mint ő.vagy mennék én egyedül,de ígyis mindig egyedül vagyok.Úgy tellnek a napok hogy reggel nagyon korán indul dolgozni és nem látom,és délután ér haza fáradtan,utánna már én nem tartozom bele az életébe mert olvas,eszik aztán fürdik és alvás.másnap ugyan ez.Egyébként jobban keres úgy az átlagnál,szóval pénzel nem lenne baj.Csak ő nem akar velem lenni sose.ezért én lennék önző?2022. jún. 8. 20:57
1/7 anonim válasza:
Egyedülálló anyának nehéz.
El kell tartania téged egyedül , ezért dolgozik mindig.
Nem tudom milyen munkája van, de lehet hogy elfárad benne.
Nincs az hogy ha kirúgják akkor támaszkodik egy férfira, akkor nem lesz mit ennetek.
Én sem szeretném ha a gyerekem beleszólna hogy mit vegyünk, valószínűleg jobban tudom, hogyan kell gazdálkodni mint egy tizenéves.
Nincs könnyű helyzetben, hidd el.
Nyáron el tudnál menni valahova legalább egy hónapra, abból tudnál divatosan öltözködni.
Tudod hányan vállalnak diák melót?
Nekem sem tudtak vásárolni a szüleim annak idején, sokáig az építkezés miatt.
Egy fodrász mellett voltam hajmosó, amire szükségem volt azt megvettem magamnak 16 éves koromtól.
2/7 anonim válasza:
17 évesen lehetne annyi eszed,hogy felfogod a dolgokat
3/7 anonim válasza:
Önző, bár inkább még gyerek ha a miértek nem mennek át.
4/7 A kérdező kommentje:
Egyesnek köszönöm a normális választ.másrészt én is fogok dolgozni nyáron,így döntöttem. Eddig dolgoztam nyáron és ezt az utolsót szántam volna úgy pihenésnek de hát nem.igazábol előtte is dolgoztam(sulibol adódóan,és támogattam őt mindig.és magamnak vettem meg amire szükségem volt)
2022. jún. 8. 23:01
5/7 anonim válasza:
nem vagy önző! egyszerűen szeretetre, gondoskodásra és figyelemre vágysz. ez normális. anyud nehéz helyzetben van így hogy ketten vagytok csak..őt is meg lehet érteni.. viszont az olvasás helyett néha becsempészhetne téged. dumálni, kártyázni vagy hasonló.. ajánld fel neki. 1 héten 1x-2x igazán választhatna téged pl olvasás helyett. a másik hogy nem feltétlen tudja jobban az anyuka mit kell venni. anyám is annó notórikusan elszórta a pénzt felesleges dolgokra a teleshopból és hasonlók.. hiába pofáztam neki hogy így is alig van mit ennünk :D sajna nem igen tudsz ellene mit tenni. nem a te fizud.
6/7 anonim válasza:
Miért lennél önző, mikor csak normális életre vágysz?
7/7 anonim válasza:
Ne hallgass a kettes és hármas válaszolóra! Teljesen normális, ha vágysz rá, hogy minőségi időt tölts az édesanyáddal! Pont abban a korban vagy még, amikor egyébként is hirtelen sok változás történik, és ilyenkor méginkább szüksége van az embernek egy támaszra, aki kicsit biztonságot nyújt a keszekusza hormonok és egyéb nyalánkságok okozta káoszban. Szerintem az mindenképp pozitív dolog, hogy első körben az anyukád társaságára vágysz, és nem az utcán csellengsz, vagy esetleg rossz társaságba kerülsz. Nem tudom, hogy mennyire érdekel a gasztronómia, de például egyszer kipróbálhatnád, hogy főzöl valami finomat, mire anyud hazaér, és beszélgethetnétek egy jót vacsi közben. Ő is biztos örülne, hogy egy fárasztó nap után valami fincsi várja az asztalon, neked pedig alkalmad nyílna beszélgetni vele. Szerintem kezdetnek ilyen apróbb dolgok is megteszik, nem kell egyből ajtóstul rontani a házba. :) Sok sikert, én drukkolok neked! ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!