Tényleg az én szemléletemmel van baj, vagy csak anyukám túl merev hozzáállású?
Strandolni voltunk nemrég, több tanga bikinis nőt is láttunk, és anyum megjegyezte, hogy ez mennyire közönséges és ízléstelen, főleg egy hozzá hasonló, középkorú nőnél (volt köztük ilyen is), ha ennyire direkt módon a seggüket mutogatják, meg hogy ő biztos nem venné fel. Én meg azt mondtam, hogy szerintem nincs vele gond, nem számít ma már annyira kirívó dolognak egy tangás fürdőruha, és mondtam neki, hogy akár ő is felvehetne, mert nem olyan korú még, és az alakja is megvan hozzá szerintem.
Erre ő szabályosan megrökönyödött, hogy én ezen a véleményen vagyok, mintha gáz lenne hogy én mást gondolok erről, és nem tartom elítélendőnek a tangás bikinit, meg kb. hogy ő nem fog idáig alacsonyodni, hogy felvegyen tangát a strandon. Pozitívumként említettem, hogy akár ő is felvehetné, nem hittem volna, hogy kvázi sértésnek veszi.
Úgy érzem, elég fura anyum hozzáállása... Ti mit gondoltok erről?
Közönséges.
Az aligtakaró fürdőruha és felvágott tangabugyi a privát jakuzzis szállásra vagy otthonra a saját medencébe való, nem a tömegstrandokra.
"nem értem mi ez a nagy takargatás, nem a középkorban vagyunk, és talán a felnőtt emberek 99%a tudja mi van a másik nemnek, szóval msot az hogy kevesebbet vagy többet mutat pl a fenekéből, hát nem hiszem hogy oylan angy dolog kéne elgyen."
Így van, nem értem miért nem mehetek ki álló farokkal az utcába, végül is mindenki tudja mi van középen, nem?
Baszki, én már tényleg nem értem az embereket...DÖBBENET, ami itt megy!
Az a döbbenet, hogy a sok hisztis p*csa nem bírja elviselni, hogy egyezik másokkal a nézeteik. :D Az, hogy tangába van, még nem fog kilátszódni a p*csája. Kettő, meg miért menne álló farokkal bárki is? Vagy ez hogy jött ide? Egyébként vannak férfi tangák is? Azok is zavarnak, vagy azért jó nézvi a férfi segget? Engem az sem zavar, ahogy nőnél sem. Kit érdekel, hogy ki miben van.
Az a gáz, ha valaki igénytelen. Tehát aki mondjuk eléggé túlsúlyos, na annál már gáz egy tanga. De szíve joga annak is eldönteni, hogy mibe van. :D Max nem áll neki jól. Így járt.
Meg strandról volt szó, nem utcáról. Rinya helyett inkább kezeltesd a mentális bajaidat meg a kisebbségi komplexusaidat. Nem szégyen az sem, csak kérj segítséget hiteles emberektől. Ez a hisztéria meg utálkozás csak a süllyesztőbe nyom. De a te döntésed ez is.
Imádom az ilyen felnőtt testbe zárt kisgyereket, akik nem voltak képesek felnőni és nem oldották meg a gyerekkori traumáikat. Helyette itt hisztiznek és ócsárolnak másokat ahelyett, hogy magukat fejlesztenék. Máris nem lenne idejük ennyit problémázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!