Tényleg az én szemléletemmel van baj, vagy csak anyukám túl merev hozzáállású?
Strandolni voltunk nemrég, több tanga bikinis nőt is láttunk, és anyum megjegyezte, hogy ez mennyire közönséges és ízléstelen, főleg egy hozzá hasonló, középkorú nőnél (volt köztük ilyen is), ha ennyire direkt módon a seggüket mutogatják, meg hogy ő biztos nem venné fel. Én meg azt mondtam, hogy szerintem nincs vele gond, nem számít ma már annyira kirívó dolognak egy tangás fürdőruha, és mondtam neki, hogy akár ő is felvehetne, mert nem olyan korú még, és az alakja is megvan hozzá szerintem.
Erre ő szabályosan megrökönyödött, hogy én ezen a véleményen vagyok, mintha gáz lenne hogy én mást gondolok erről, és nem tartom elítélendőnek a tangás bikinit, meg kb. hogy ő nem fog idáig alacsonyodni, hogy felvegyen tangát a strandon. Pozitívumként említettem, hogy akár ő is felvehetné, nem hittem volna, hogy kvázi sértésnek veszi.
Úgy érzem, elég fura anyum hozzáállása... Ti mit gondoltok erről?
#19 aszondja:
"Hát valószínűleg az elítélő válaszokat nők írták"
"Egyébként szerintem sem annyira ízléses"
:D szóval a logikád alapján te is egy hájas seggű irigy nő vagy
Férfi vagyok. :D Jól tartom magam, szóval nem panaszkodhatok. A többi részét is olvasd el annak, amit írtam. A lényeg, hogy nem érdekel. Nem kell kiemelni mondatokat egy egészből, mert csak torzítja a jelentését.
Én pont azt mondtam, hogy nem érdekel, meg aki ezzel foglalkozik egy strandoláson, annak kezeltetnie kéne magát. Vagy dolgozni magán, hogy ne legyen irigy.
Mindenkinek joga van azt felvenni, amit akar, ha tanga akkor tanga, ha burkini akkor burkini!
Az előbbi pedig ne csodálkozzon meg háborodjon fel, ha megnézik! Ennyi.
Nekem nem tetszik, ezért nem veszem fel. Legkevésbé sem érdekel, mások mit vesznek fel.
Csak viszonyításként mondom, hogy Németországban pedig wellness-ben kb minden második ember nudizni próbál és totál ruha nélkül járkál. Sokaknál látszik, hogy keresik az alkalmat, hogy "látszódjanak". Ha nekik ez jó, hadd csinálják.
Tehát a kérdésre válaszképp: egyikőtök sem látja rosszul, csak meg kéne tanulni a saját véleményeteket a saját életetekre alkalmazni. Hálistennek egyelőre nincs törvényileg előírva a tanga használata, illetve tiltva sincs. Anyádnak a "nézd-meg-hogy-néz-már-ki" hozzáállása viszont szörnyű, hálás vagyok, hogy az én rokonaim nem ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!