Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg az én szemléletemmel...

Tényleg az én szemléletemmel van baj, vagy csak anyukám túl merev hozzáállású?

Figyelt kérdés

Strandolni voltunk nemrég, több tanga bikinis nőt is láttunk, és anyum megjegyezte, hogy ez mennyire közönséges és ízléstelen, főleg egy hozzá hasonló, középkorú nőnél (volt köztük ilyen is), ha ennyire direkt módon a seggüket mutogatják, meg hogy ő biztos nem venné fel. Én meg azt mondtam, hogy szerintem nincs vele gond, nem számít ma már annyira kirívó dolognak egy tangás fürdőruha, és mondtam neki, hogy akár ő is felvehetne, mert nem olyan korú még, és az alakja is megvan hozzá szerintem.

Erre ő szabályosan megrökönyödött, hogy én ezen a véleményen vagyok, mintha gáz lenne hogy én mást gondolok erről, és nem tartom elítélendőnek a tangás bikinit, meg kb. hogy ő nem fog idáig alacsonyodni, hogy felvegyen tangát a strandon. Pozitívumként említettem, hogy akár ő is felvehetné, nem hittem volna, hogy kvázi sértésnek veszi.

Úgy érzem, elég fura anyum hozzáállása... Ti mit gondoltok erről?

2022. jún. 7. 11:39
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
75%
Akármilyen jó alakja is van, nem kell tangában lenni strandon.
2022. jún. 7. 12:51
 12/46 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is közönséges. Otthoni medencézéshez oké, de strandon nem mindenki akarja a másik fenekét bámulni.
2022. jún. 7. 12:58
 13/46 anonim ***** válasza:
87%

Én nem húznám fel, szerintem is közönséges. Pedig én is felvehetném. De nekem ez sok, nem akarom az egész fenekem mutogatni.

Ettől függetlenül nem zavar, ha valaki hordja. Ha másnak ez a stílusa, akkor az ő dolga, hogy mit húz fel. Az se zavar, ha nem jó alakú hordja. Az alak az látszik, akármilyen bikinit, fürdőruhát húz is az ember. Egy nem jó alakúnak is ugyanannyi joga van ezer fokban levetkőzni, mint egy jó alakúnak.

Szerintem ne csinálj ebből nagy ügyet. Neked belefér a tanga, anyukádnak meg nem.

2022. jún. 7. 13:04
 14/46 anonim ***** válasza:
31%

Fogadok, hogy az eddigi elítélő válaszokat egytől egyig nők írták.

Én férfi vagyok.

Felőlem bárki fölvehet tangát strandon. Ha jó alakja van, diszkréten meg is fogom nézni.

Egyébként szökőévente egyszer látok nőt strandon tangában, és akkor is jó alakú nőket. Régen, Németország kettéosztottsága idején, amikor sok NDK-s nyaralt a Balatonon, na akkor több német csajszit láttam így. Csinosak voltak, jól állt nekik, meg is néztem őket (akkor még én is kamaszkorú voltam).

Nem kell ebből keleti kérdést csinálni. Senkinek nem kötelező, kevesen is hordják. Aki mégis hordani akarja, hát tegye. Ha jó alakja van, úgyis megnézik, ha nem, akkor megmosolyogják.

2022. jún. 7. 13:11
 15/46 anonim ***** válasza:
38%
Ez csak Magyarországon mánia főleg a 35+ szült nőknél hogy kiakadnak ezen. Külföldi országokban senki nem bámul és senkit nem érdekel hogy a másik miben van, teljesen megszokott az is ha a nők melltartó nélkül napoznak. Itthon még nem tartunk itt de szerintem nem is fogunk. Mondjuk szerencsére én nem járok itteni strandokra, ha meg nyaralunk máshol az emberek sokkal normálisabbak :) Bár nem is érdekel különösen :) szerintem meg borzasztóan néznek ki a teli bugyis bevágó, lötyögő furdőruhák, ettől függetlenül nem bámulom meg és nem is ítélkezem csak én nem veszek mert szerintem ronda:)
2022. jún. 7. 13:21
 16/46 anonim ***** válasza:
87%
Én is közönségesnek tartom, de csak magamban, nem mondom ki, illetve nem is ítélek el miatta senkit, mindenkinek a saját dolga, hogy mit hord, de attól még véleményem nyilván van, csak csendben, mert hangosan már nem nagyon lehet az embernek véleménye lassan semmiről :D
2022. jún. 7. 13:25
 17/46 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem elég kihívó. Engem férfiként zavar, mert elvonja a figyelmem. A köztes megoldás tetszik az a brazil fazonú. De olyat is láttam, hogy magára teker egy áttetsző leplet, ott is látszik, de akkor már nagyon fixírozni kell, ha meg nem nézem meg nagyon, akkor annyira nem zavaró. De a legjobb a brazil.
2022. jún. 7. 13:30
 18/46 anonim ***** válasza:
18%
Van anyádnak férfi partnere ?
2022. jún. 7. 13:36
 19/46 anonim ***** válasza:
33%

Hát valószínűleg az elítélő válaszokat nők írták. :D Illetve olyan testű nők, akik nagyon nincsenek kibékülve magukkal és nem mutogatnák a hájas hátsójukat.

Egyébként szerintem sem annyira ízléses, de egyébként meg kit érdekel? Aki egy srandon másokkal foglalkozik ahelyett, hogy élvezné, az menjen pszichológushoz kezeltetni magát. Mivel evidens, hogy ezeknek az embereknek magukkal van a legnagyobb bajuk. Szellemileg egészséges ember nem foglalkozik másokkal negatívan, főleg nem egy ilyen jelentéktelen dologban. Ha meg valaki irigy, akkor dolgozzon meg azért, hogy ő is ezt megtehesse. Nem picsogni kell, hanem dolgozni. A boldogság nem jár ingyen senkinek, azért rengeteget kell dolgozni. Fejben is. :D Bár nyilván felesleges ez a válasz is, mert a sok öntagadó úgy sem ismeri be, hogy problémáia vannak, mert mindig könnyebb másokat utálni és hibáztatni. Tipikus magyar mentalitás. Nem véletlenül mentális beteg minden 4. magyar.

2022. jún. 7. 13:42
 20/46 anonim ***** válasza:
87%
Divat még a tanga? En itt külföldön még a boltokban is csak ugy látom,hogy egy kosárban van benne, leárazva,akár alsónemü,akár fürdõruha.
2022. jún. 7. 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!