Hagyjam békén anyukám?

Figyelt kérdés

Bármit írok neki csak lájkot küld, mostanában gyakran látom, hogy fent van, de meg se nézi amit írok neki...

Szerintetek hagyjam békén?

Férjem azt mondja hagyjam inkább.

Egyre inkább elszigetelődik tőlem ahogy telnek az évek.

Nem akarja azt se, hogy meglátogassam.

60 éves már. Lehet ez a korral jár?

2022. jún. 7. 04:19
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
76%
Talan hivd fel like helyett.
2022. jún. 7. 04:46
 2/35 anonim ***** válasza:
86%

Lehet, hogy nem is tudja kezelni a telefont, és fogalma sincs, hogy kell vissza írni!

Teljesen normális, hogy ahogy felnősz mindenki éli a saját életét. Neked kellene tudni, hogy menyit változott a viselkedése, vagy a köztetek lévő viszony, és mennyire normális, amit csinál. Miért nem akarja, hogy meglátogasd?

2022. jún. 7. 05:42
 3/35 A kérdező kommentje:
Tudja kezelni a telefont
2022. jún. 7. 05:47
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem akarja, hogy meglátogasd?
2022. jún. 7. 05:51
 5/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom
2022. jún. 7. 06:01
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel ès kérdezd meg.
2022. jún. 7. 06:51
 7/35 anonim ***** válasza:
78%
Ne haragudj, de egyszerűen mièrt nem tudod felhìvni, az ìrogatàssal nekem is tele van a .... pedig csak 45 vagyok.
2022. jún. 7. 06:54
 8/35 anonim ***** válasza:
89%

Az, h nem válaszol, még oké, lehet, h nem igazi a látása se már stb. De az, h nem akarja, h meglátogasd, kicsit fura. Lehet, h csak nem takarított ki, mert már nehezére esik, és szégyelli.

Vagy van valakije, aki jobban leköti, gyakran van nála, beszélget vele facen stb. De nem akarja, h megtudd.

Vagy megbántottad azzal, hogy ritkán keresed.

Bármi lehet, de vmi biztos van, mert az ember ok nélkül ritkán hidegül el a gyerekétől..

Szerintem is hívd fel, mondjuk videon, teljesen spontán, és akkor jobban látod a helyzetét. Én mindig így hívom a szüleimet, mert külföldön élek, és kb évente 1x járok haza. De nekem mindig örülnek, ha hívom őket, meg visszaírnak, sőt ha tehetnék, minden nap beszélgetnének velem... (Hetente többször beszélünk)

(Én 36 vagyok, a szüleim 65)

2022. jún. 7. 07:12
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel, kérdezd meg.
2022. jún. 7. 07:25
 10/35 anonim ***** válasza:
92%

Úgy írod, hogy 60 éves, mintha legalább 90 lenne.

Meg kb. mintha a 900. szomszédod, akiről semmit sem tudsz.

Gáz...

2022. jún. 7. 08:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!