Ha a gyereded logikus érvekkel alá tudja támasztani az igazát, akkor be tudod ismerni szülőként, hogy tévedtél és "engedni" a gyereknek?
Figyelt kérdés
Általánosságban, kortól függetlenül kérdezem olyan esetekre, amikor még otthon él a gyerek.2022. jún. 5. 15:44
11/12 A kérdező kommentje:
Hát ha nincs minta arra, hogy be lehet ismerni a tévedést, akkor a gyerek se fogja. Aztán kamaszkorban, meg amikor már tudatos, akkor át fog menni abba, hogy ha elismeri, akkor adja a szülő alá a lovat, akkor meg azért nem fogja, mert akkor a "mindig igazam van" attitűd mellé hozzá fog csapódni a "a múltkor is elismerted, hogy igazam volt" című mondat.
2022. jún. 5. 19:52
12/12 anonim 

válasza:

Én faterom órákon át volt képes kiabálni velem, aztán megmutattam neki az interneten, hogy nekem van igazam, és akkor rájött, hogy ja, mégis nekem van igazam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!