Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám megszűntetni a...

Hogyan tudnám megszűntetni a szeretetemet a szüleim iránt?

Figyelt kérdés

Hogyha veszek be rivotrilt azzal megszűnnének az érzéseim?

Van egy doboz felbontatlan rivotrilom

2022. jún. 4. 07:08
 1/7 anonim ***** válasza:
39%
csak ha túladagolod magad és meghalsz
2022. jún. 4. 07:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez köztudott dolog, hogy túladagolással nem lehet meghalni.
2022. jún. 4. 07:26
 3/7 A kérdező kommentje:
A rivotrilnak nincs olyan érzelem megszüntető hatása mint a frontinnak?
2022. jún. 4. 07:29
 4/7 anonim válasza:
100%
Szerintem a szeretet akkor múlik el a szülők iránt amikor annyi szart kapsz tőlük hogy már el felejted azt is hogy mik voltak a jó emlékeid velük :D legalábbis én ezt tapasztaltam nem szedtem semmi bogyót mert csak szarabb lett volna a helyzet ki purcanni meg nem akarok így jó helyt vannak a másik szobában én meg az enyémbe
2022. jún. 4. 08:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahány ember, egy tudatmódosítónak/fájdalomcsillapítónak annyiféle hatása van. Semmi garancia nincs arra, hogyha beveszed a rivotirt vagy a frontint, akkor megkpod a várt eredményt. Valaki pl egy darab algopirintől kifekszik, én 4-et is bevehetek, nem érzem, max ha injekcióval adják be, viszont a legerősebb (asszem 550-es) apranax mindig hat. Igaz, az utóbbi kettő nagyban eltérnek az általad említettektől.
2022. jún. 4. 08:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem akarod szeretni a szüleid?
2022. jún. 4. 10:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha valamiért nem kedveled öket akkor már elsö lépés ott is van.
2022. jún. 4. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!