Mit csináljak anyámmal?
20 éves lány vagyok, 21 éves leszek júliusban.
Ebben a hónapban lesz 8 hónapja, hogy együtt vagyunk a jelenlegi párommal. Édesanyám állandóan minősítget, hogy kihasznál, meg, hogy csak" arra "kellek neki stb.. , Pedig én nem ezt érzem, mert bármi van egymással megtudjuk beszélni , és számíthatok rá és fordítva is kölcsönös.. Szó szerint lekurv. zz és lerib. ncozz ok nélkül. A szüzességem 18 éves koromban vesztettem el. Nem mondtam el neki, mert ő házasság előtt tiltja az ilyeneket, életemben eddig 3 barátom volt a mostanival együtt, de még egyikkel sem hagyott még együtt sem aludni .
Sosem jártam el bulizni , kb. :1 kezemen megtudom számolni, hogy hányszor voltam ilyen bulis helyen. Nem iszok, nem cigizem, nem drogozom. Sehova se mehetek el, úgy, hogy nem szólna be,állandóan zaklat, írogat és, ha nem írok vissza időben akkor leordít, hogy biztos felcsináltatod magad, közben mindig óvszerrel védekezem, ha úgy hozza az élet . Mindig a telómon kell lennem bárhol vagyok, mert, ha nem írok vissza rögtön akkor már baj lesz.
Mai nap történt olyan, h a letettem a telefont az asztalra pár pillanatra míg kivittem a szemetet a kukába, addig ő bele nézett,elolvasta, amit a párommal irkáltunk. Jobban mondva panaszkodtam neki, hogy már megint minősített meg ilyeneket, páromnak se tetszik, hogy oktalanul beszólogat nekem és amikor nálam van neki is tesz megjegyzést. A párom visszaírt nekem, hogy akkor költöztek el hozzá, és hagyjam ott anyám . Szerintünk ez nem tetszett anyámnak. Van kód a telómon , de ezek szerint kinyomozta azt is . Azóta nem szól hozzám, a párom pár ruháját, ami itt van nálam kidobta az udvarra, a cipőjét is . Engem megint mindennek elhord ott, a páromnak írt a Facera,, hogy" köszöni, hogy őt kibeszéltük"meg stb. Nem várta ezt el tőlünk. Nekem azt mondta anyám, hogy én nekem ő a legjobbat akarja, és én őt kibeszélem háta mögött. Párom visszaírta neki , hogy kultúrát módon szeretne vele megbeszélni személyesen ezt az egészet . Ignorálta anyum. Próbáltam megbeszélni anyummal ezt ,nem szól hozzám, kerül engem, azt mondta, hogy takarodjak el a háztól, annyira megbántottam őt és sosem fogja nekem ezt megbocsájtani. Kérlek adjatok valami tanácsot, hogy mit tegyek?Apum próbálja anyumat nyugtattni, hogy ne viselkedjen így, de őt is leordítsa. Mindennap sírok ez végett mostanában, már lefogytam 4 kg az idegben, már nem bírom, ezt a sok cirkuszt és minősítést, és semmi rosszat nem teszek és tettem, hogy ennyire minősítsen.
Anyàg minősített elmebeteg, jàr neki a zubbony, meg a rugalmas falú szoba.
Jelentsd be.
Majd két hétig durcázik, és utána rájön, hogy nem éri meg rosszban lenni veled....
Három felnőtt lányom van, soha nem viselkedtem volna így velük.... Teljesen természetes, hogy 18-20 évesen már a saját útjukat járták...
Kérdező, olvasd el Eric Berne: Emberi játszmák c. könyvét.
Addig fog veled játszmázni az anyád, amíg ebben partner vagy, és meg akarsz neki felelni.
Ha hagyod a fenébe, majd rájön, hogy fölösleges az érzelmi manipulációja...
Utolsó :Olyan érv ez, hogy én magyarán mondva "átbasztam", mert én a háta mögött panaszkodtam a barátomnak.
Próbálom nem figyelembe venni, de bánt engem is a dolog, h néma filmet játszunk otthon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!