Egy gyerekben mikor, hány éves kora körül tudatosul, hogy az apja egy semmire való alak?
Szerintem általános iskolában, a kortársakkal találkozva (és látva: hozzájuk miképpen viszonyul az édesapjuk) már elkezdhet ilyet érezni és ez az érzés csak megerősödhet.
Sőt, már óvodában is lehet ilyen érzése, amint egyre nagyobb lesz.
Én már 5 évesen is tudtam. "Hétvégi apuka" lett volna. De inkább el mentem barátnőmhöz ott aludni mikor hivta édesanyámat hogy jönne értem.
Szégyeltem vele mutatkozni a mai napig.
17/L
Amikor elhagyott az apám minket, én akkor voltam 8 éves és onnantól kezdve én gyűlöltem az apámat, ahogy lelépett, akkor tudatosult bennem, hogy milyen semmirekellő rohadék.
30/F
Korábban én is utáltam apámat, mert otthagyott minket anyámmal. De így utólag, felnőtt fejjel, meg tudom érteni, mert anyám hosszú távon elviselhetetlen.
Sajnos egyikükkel sem túl jó a viszonyom, de apámmal most már valamivel jobb, mint anyámmal.
5 évesen a fiam megmondta apa sosincs itt szülinapomkor karácsonykor. Meg h apátol is kapok dolgokat de sosem azt amot én szeretnék azokat te veszed meg anya.
6 évesen azt kérte tőle szülinapjára legyen ott azvovis ballagasán. Nem jött el. Apára nem lehet számítani ezt mobdta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!