Elmondtam anyuéknak, hogy a nővéremnek 2 pasija van egyszerre, de nem hitték el és most én vagyok a hazudós itthon. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem hazudtam, de anyuék nem hiszik el, még engem szidtak le, hogy hogy találhatok ki róla ilyeneket és hogy szálljak le róla, meg ne hallják még egszer, hogy kötekszem vele...Én vagyok a rossz és a hazug, pedig nem is hazudtam. Hogy bizonyítsam be anyuéknak, hogy tévedtek és ártatlanul csesztetnek? A nővéremet meg bálványozzák, pedig ő egy hazug, kétszínű perszóna, de mindig neki adnak igazat.2022. máj. 31. 11:36
21/24 anonim válasza:
Na és van már pasid neked is?!
22/24 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy én fiú vagyok!
2022. máj. 31. 14:38
23/24 anonim válasza:
Miért, akkor nem lehet pasid? Vagy szégyelled?
24/24 Savlekotő válasza:
A testvér viszalyok oka mindig a szülő kivetelezese egyikkel a másik kárára.. Itt is egyik segge nyalva másik le szarva és csodaljak az yen szülők hogy utalja a nővérét bátyját húgát öccsét a másik .. Engedd el magadat mérgezed és célt nem érsz nem kapod meg a figyelmet így se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!