Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondtam anyuéknak, hogy a...

Elmondtam anyuéknak, hogy a nővéremnek 2 pasija van egyszerre, de nem hitték el és most én vagyok a hazudós itthon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem hazudtam, de anyuék nem hiszik el, még engem szidtak le, hogy hogy találhatok ki róla ilyeneket és hogy szálljak le róla, meg ne hallják még egszer, hogy kötekszem vele...Én vagyok a rossz és a hazug, pedig nem is hazudtam. Hogy bizonyítsam be anyuéknak, hogy tévedtek és ártatlanul csesztetnek? A nővéremet meg bálványozzák, pedig ő egy hazug, kétszínű perszóna, de mindig neki adnak igazat.

2022. máj. 31. 11:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%

10-es

A nettó rosszindulat meg a tinis éretlenség két külön dolog.

2022. máj. 31. 12:30
 12/24 anonim ***** válasza:
94%

Mit tegyél? Szerintem semmit, szállj le a témáról, igyekezz mással foglalkozni. Nem fogsz tudni sok mindent csinálni, ha a szüleidnél a nővéred a kedvenc és téged ilyen mértékben lekezelnek mellette. Éld a saját életedet a saját baráti társaságodban, ahol remélhetőleg kedvelnek és nem szól bele a barátságaidba az, hogy a nővéred milyen vagy milyen nem. Aztán a szüleidnek egyszer majd leesik.. vagy nem. ha valaki szemellenzőt akar viselni, akkor elég makacsul tud ragaszkodni hozzá.

Ha vannak más rokonaitok esetleg pl. nagynéni, nagyszülő, ők is így kivételeznek a nővéreddel, ők sem látnak benne soha semmi rosszat, csak benned?

2022. máj. 31. 12:37
 13/24 anonim ***** válasza:
63%
az nem lehet hogy azért nővéred a kedvenc, mert te egy sunyi kis gyökér vagy? pl kezdhetnéd a normális emberé válást azzal, hogy befogod a pofád, és nem szólsz bele más emberek dolgába. meg mondjuk nem árulkodsz, mert az ritka gusztustalan dolog.
2022. máj. 31. 12:45
 14/24 anonim ***** válasza:
60%

Mindenki neki állt a kérdezõnek.Biztosan még tini a kérdezõ.Szeretett volna egy kicsit bizonyitani, hogy a nõvére sem olyan,amilyennek a szülei hiszik.Egy testvérnek nagyon rosszul tud esni, ha a szülõk kivételeznek.Itt a szülõk a hibásak és nem a kérdezõ.

Kedves kérdezõ a nõvéred még biztosan nem tudott dõnteni, hogy melyik pasi mellett maradjon.Hagyd élni az életét.

2022. máj. 31. 12:56
 15/24 A kérdező kommentje:
De ha ő hazudik akkor is elhiszik neki. Ha én igazat mondok akkor se hiszik el. Ez nem igazság, csak ők se látják be hogy kivételeznek vele.
2022. máj. 31. 12:56
 16/24 anonim ***** válasza:
82%
Anyádéknak ő lesz a kiskedvence akkor is, ha pénzért lesz a palikkal vagy bankot rabol, esetleg netán apácának vonulna. Nem tudsz mit tenni. Nyilván nem a te dolgod mit csinál a nővéred, de azért az se normális, hogy több palival kavar egyszerre, akár nyitott kapcsolat, akár nem, vagy akár megbeszélték akár nem. Hagyjad rá, aztán ha segítséget kér küldd anyádékhoz, de akkor is te leszel a rossz, mert nem segítesz. A nagybeszéded meg nem fog számítani, hogy már pedig ő a kedvenc, oldják meg ők a problémáját...
2022. máj. 31. 13:00
 17/24 anonim ***** válasza:
31%
Már nyári szünet van?:O
2022. máj. 31. 13:17
 18/24 anonim ***** válasza:
75%

Mit tegyél?

Hát pl. gyorsan tanuld meg, hogy semmi közöd másnak a dolgához és nem is dumálsz bele senki életébe. Azt is megtanulhatod, hogy másnak a magánügyeit nem teregeted ki, pláne nem az engedélye nélkül. Tesódnak 2 pasija van. OK, és? Mi közöd neked ehhez??

2022. máj. 31. 13:41
 19/24 anonim ***** válasza:
19%
Menj el otthonról valakihez, pl barátnőhöz rokonhoz. És haggyál otthon egy levelet a szüleidnek, hogy a nővéred pasijához mentél.
2022. máj. 31. 13:46
 20/24 A kérdező kommentje:
De én fiú vagyok.
2022. máj. 31. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!