Elmondtam anyuéknak, hogy a nővéremnek 2 pasija van egyszerre, de nem hitték el és most én vagyok a hazudós itthon. Mit tegyek?
10-es
A nettó rosszindulat meg a tinis éretlenség két külön dolog.
Mit tegyél? Szerintem semmit, szállj le a témáról, igyekezz mással foglalkozni. Nem fogsz tudni sok mindent csinálni, ha a szüleidnél a nővéred a kedvenc és téged ilyen mértékben lekezelnek mellette. Éld a saját életedet a saját baráti társaságodban, ahol remélhetőleg kedvelnek és nem szól bele a barátságaidba az, hogy a nővéred milyen vagy milyen nem. Aztán a szüleidnek egyszer majd leesik.. vagy nem. ha valaki szemellenzőt akar viselni, akkor elég makacsul tud ragaszkodni hozzá.
Ha vannak más rokonaitok esetleg pl. nagynéni, nagyszülő, ők is így kivételeznek a nővéreddel, ők sem látnak benne soha semmi rosszat, csak benned?
Mindenki neki állt a kérdezõnek.Biztosan még tini a kérdezõ.Szeretett volna egy kicsit bizonyitani, hogy a nõvére sem olyan,amilyennek a szülei hiszik.Egy testvérnek nagyon rosszul tud esni, ha a szülõk kivételeznek.Itt a szülõk a hibásak és nem a kérdezõ.
Kedves kérdezõ a nõvéred még biztosan nem tudott dõnteni, hogy melyik pasi mellett maradjon.Hagyd élni az életét.
Mit tegyél?
Hát pl. gyorsan tanuld meg, hogy semmi közöd másnak a dolgához és nem is dumálsz bele senki életébe. Azt is megtanulhatod, hogy másnak a magánügyeit nem teregeted ki, pláne nem az engedélye nélkül. Tesódnak 2 pasija van. OK, és? Mi közöd neked ehhez??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!