Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez ok lehet arra, hogy elköltö...

Ez ok lehet arra, hogy elköltözz otthonról?

Figyelt kérdés
Van egy kis hugom, aki csak a konyhában tud tanulni. Ott van asztal, stb. Szóval nagyon nehezen megy a tanulás neki, majdnem mindenből bukni fog (nem szeret tanulni). E-miatt ha éhes vagyok, gyakorlatilag egész délután nem mehetek le enni, sem kávézni, sem semmi. Pedig gyors vagyok, csak eszek és megyek is fel. A szülők engem hibáztatnak, hogy zavarom őt a tanulásban. Nagyon kezdek ideges lenni ettől, mert sok pénzt adok a szüleimnek a ház felújításra is, meg nem is viselkedem rosszul. Még fiatal vagyok, sok pénzem nincs félre rakva. Őszinte válaszokat várok, ne kíméljetek. Ugye, én reagálom túl. Azért írom ki ezt a kérdést, mert jelenleg senkivel nem tudom megbeszélni.
2022. máj. 29. 20:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Szüleid évek óta munkanélküliek, hogy neked kell a felújításba belefizetned, mert egyedül képtelenek megoldani?
2022. máj. 30. 05:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
E-miatt ha éhes vagyok, gyakorlatilag egész délután nem mehetek le enni, sem kávézni, sem semmi. - nem érdekelne a húgom hisztije, és azt ne mondd, hogy csak a konyhában van azstal, mert nem hiszem el.
2022. máj. 30. 06:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hány szobás az a lakás?

Még ha nincs is külön szobája a tesódnak, legalább kettőtöknek van egy, nem?

Oda kell betenni egy asztalt, aminél tud tanulni, és kész.

Be is b...na, ha ahhoz igazítaná valaki az étkezését, hogy a másik mikor tanul.

Ha ezt nem képesek a szüleid felfogni, akkor húzz el, de azonnal.

2022. máj. 30. 10:52
 14/15 kovpet ***** válasza:
100%

"mert sok pénzt adok a szüleimnek a ház felújításra is"

Ha nincs tulajdonrészed a házban és tervezel elköltözni (akár évek múlva is és nyilván tervezel), akkor ezt ne tedd.

2022. máj. 30. 12:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Tegyelhutot es vizst a szobadba.Vidd be a kavefozot is.

En a potmamidkent biztos felajanlanam Neked magatol ezt a megoldast.

Nagyon furak a szuleid ,ha a Te erdekeid nem nezik.

N/30

2022. jún. 12. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!