Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért haragszol a legjobban a...

Miért haragszol a legjobban a szüleidre?

Figyelt kérdés
Van olyan amit nem tudtok megbocsájtani nekik? Mert tettek valamiket, amitől rossz gyerekkorod lett?

2022. máj. 25. 17:50
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
21%

Kérdés : "Van olyan amit nem tudtok megbocsájtani nekik?"

Egyéni válasz : Hajajjjjj.

Ezen mit kellett lepontozni????

Kinek bökte a szemét?

2022. máj. 25. 18:36
 12/35 anonim ***** válasza:
91%
Hogy a világra hoztak..
2022. máj. 25. 18:50
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyámra nem haragszom. Viszont édesapám sosem kereste a társaságomat, évente 2x beszéltünk. Nem rég halt meg covidban és ilyenkor jön rá az ember, hogy mennyi időt kellett volna együtt töltenie a szüleivel és nekem még egy minimális sem jutott ezekből a percekből. Így utólag, fáj.
2022. máj. 25. 19:01
 14/35 anonim ***** válasza:
67%

Van itt valami arcnélküli 🤡 aki pásztázza a kérdéseket és pár percenként végig szalad és kiosztja a pirosokat.

A fennmaradó időben a következő ámokfutás előtt előveszi a

2022. máj. 25. 19:12
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Én most szakítottam meg velük a kapcsolatot. Ha nem is voltak szadista állatok, de a folytonos paranoiájukkal, ordibálásaikkal, kontrolmániájukkal, néha-néha feltörő fizikai agressziójukkal, a meg azzal hogy nekik a bíztatás annyit jelent, hogy őrületbe kergetik az embert és még sorolhatnék olyan nevelési módszereket amikkel csak ártottak nekem.. Lényeg, hogy nem ragaszkodom olyanokhoz, akik ártottak nekem.
2022. máj. 25. 19:13
 16/35 anonim ***** válasza:
0%
Anyukád teljesítményét pontoznad amikor lehuzod róla a vendéget...
2022. máj. 25. 19:18
 17/35 anonim ***** válasza:
92%
Azért haragszom rájuk, mert még kicsi voltam mikor váltak, és nem is próbálták meg rejtegetni előlem az utálatukat egymás iránt. Nem volt kellemes 10 évesen végignézni ahogy megtépik és ecsetelik, hogy hogyan ölnék meg egymást, napi szinten. Ők nem foglalkoztat azzal, hogy a későbbiekben ez milyen hatással lesz rám.
2022. máj. 25. 19:21
 18/35 anonim ***** válasza:
4%
16 # Na kibujt a szög a zsákból, te vagy a lepontozós pszichopata. 🤡
2022. máj. 25. 19:23
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azt hogy egy alkoholista az apám és olyanokat mondott, hogy idióta vagyok, féreg, hülye, barom stb. Emiatt 0 önbizalmam volt és szorongtam egész egyetem kezdetéig. Utána rendeztem fejben a dolgokat és inkább úgy veszem nincs is apám. De azért szar volt az a jó pár év emiatt.
2022. máj. 25. 19:29
 20/35 anonim ***** válasza:
92%
Mert nem abortáltattak ugyanúgy, mint az utódomat.
2022. máj. 25. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!