Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy fogadjam el azt a tényt,...

Hogy fogadjam el azt a tényt, hogy a lányom egy közel 50 éves férfival alapít családot?

Figyelt kérdés

Az apjával elváltunk, vele egyáltalán nem tartja a kapcsolatot jó 10 éve.

Férjem sajátjaként szereti, ennek ellenére úgy érzem, egyedül vagyok a gondolataimmal, fenntartásaimmal.

Tudtunk a kapcsolatukról, azzal is tisztában voltam, hogy együtt élnek.

24 éves, 2 éve tart a kapcsolat.

A férfi 49, az apja lehetne akár.

De a lányom felnőtt nő, ha tiltani akartam volna tőle és zsarolni, az olaj lett volna csak a tűzre. Mondta ő is, hogy nem tervez vele komolyan, jó és kényelmes neki ez így most, aztán majd alakul... Hát alakult is. Először csak odaköltözött hozzá, utána bedobta, hogy beszéltek már eljegyzésről is és hogy hát igazából miért ne... De ez csak terv volt, reméltem, hogy ahogy idősödik ő is, látja, hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője.

A hétvégén elmondták, hogy kisbabát vár a lányom és szeptemberben összeházasodnak. Nem viccelek, azóta alig térek magamhoz.

Nem lenne baj amúgy a párjával, ha úgy 20 évvel fiatalabb lenne. A férjem is jókat beszélget vele, ha itt vannak havonta egyszer-kétszer. De lehet, hogy nem is fog már élni, mire az unokám odajut, hogy diplomát szerez, kezdi az életét.

Nagyon féltem, szerintem nem is tudja, mennyi gondot, bajt vesz ezzel a nyakába most. Emiatt nem is őszinte az örömöm, az az igazság. Féltem rettenetesen.

2022. máj. 24. 22:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%
Saját privát dolga.
2022. máj. 25. 00:31
 12/20 anonim ***** válasza:
65%
Hát sehogy. Vágj jó képet és viselkedj civilizáltan. Kben a lányodat meg az unokádat nem fogod látni.
2022. máj. 25. 06:42
 13/20 anonim ***** válasza:
89%
Az ő dolga :) Ha normális a férfi, mi a baj? Inkább legyen 45, mint egy tuskó 30-as.
2022. máj. 25. 06:54
 14/20 anonim ***** válasza:
66%
A kétségeidet magadban kell rendezned. Mitől félted pontosan? Miért?
2022. máj. 25. 07:02
 15/20 anonim ***** válasza:
81%
Én is azt kérdezem, mitől félted? A másik kérdés, hogy: miért, ugyan mi tudnál csinálni? Abourtszra küldeni a lányod? Ha képes lennél elérni, már akkor sem lehetne, gondolom elmúlt 12 hetes. Szóval a baba meg fog születni, ők pedig család lesznek. Vagy azt akarnád, hogy hagyja el a férfit, és inkább kezdettől legyen egyedülálló anya, minthogy 20 év múlva özvegy? Ezt sem akarhatod, még csak értelme sincs. Semmin nem tudsz változtatni. Egyedül balhézni tudnál, mindenkinek megkeserítve a helyzetet és magad ellen fordítva őket. Az megint csak nem jó semmire. Úgyhogy hallgass, tudatosítsd magadban hogy igazából nem történt semmi katasztrófa, és várd meg míg a felesleges pánikod magától lecsillapodik. A lányod egyébként is felnőtt már, majd ő félti magát, ha úgy érzi hogy arra szükség van.
2022. máj. 25. 08:21
 16/20 anonim ***** válasza:
56%
15! Tévedés! Ha beteg lesz a baba a vizsgálatok alapján, később is elvégzik az abortuszt! Akár a 20. hétben is. Sőt... Egy ismerősöm 25 hetes volt, mikor elvégezték neki.
2022. máj. 25. 12:55
 17/20 anonim ***** válasza:
58%
Pont annyi jövője van, mint saját korabelivel.
2022. máj. 25. 12:56
 18/20 anonim ***** válasza:
90%

Tudom, de arról nem volt szó, meg az nem is a szülők vagy nagyszülők akaratán múlik, hogy hogy fejlődik a magzat. Az más tészta.

2022. máj. 25. 19:17
 19/20 anonim ***** válasza:
75%

A lányod felnőtt nő, azt csinál az életben, amit szeretne, ha te negatívan állsz hozzá a kapcsolatukhoz, azt ők is érezni fogják és ez kihatással lesz a köztetek levő viszonyra. Az pedig, hogy mennyi idős lesz, mikor az unokád felnő, szintén az ő dolguk. 50 évesen egy férfi már elég érett ahhoz, hogy tudja mizu van, ha pedig össze is házasodnak, akkor ott tényleg komoly a dolog és nem csak játszik a lányoddal.

Próbáld meg megkedvelni a férfit.

2022. máj. 26. 09:43
 20/20 anonim ***** válasza:
59%
Én attól félteném őt, hogy 15 év múlva egy kamasszal és egy öregemberrel kell naponta "megküzdenie" a harmincas éveiben. Túl fiatal ahhoz, hogy ne éljen szabadon a 40-es éveiben, amikor valószínűleg a férje időskori gondozását kell ellátnia átbulizott hétvégék vagy utazás helyett.
2023. okt. 19. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!