Helyrehozható még a kapcsolatom a nevelőapámmal, vagy már esélytelen?
Ha az édesapád nem él, akkor eleve idealizált képed van az apaság mikéntjéről. Ebbe jött ő, akit anyádnak a közeledbe sem lett volna engednie, szar ügy, meg kell oldani.
Ha igyekszik lehet jó kapcsolatotok, és ezt a normál együtt élés reményében mindketten jó, ha megteszitek, de ez ennyi, nem több.
11!
Neked megy amúgy az értő olvasás? Gyakorold. Mondjuk azzal, hogy elolvasod újra a kérdést.
Nem érdekelne, ahogyan nem érdekelt a mostohaanyámnál sem.
Kösz bmeg, hogy elvettél hét évet az életemből, minden nap azt éreztetted, hogy egy senki vagyok, üvöltöztél a semmin, csak mert én voltam kéznél, fenyegetőztél stb.
Jaj, most már jópofizik, meg bocsássak meg. Ezeket? Hát, elnézést, de nem.
Hajlandó vagyok egy légtérben tartózkodni vele, beszélgetünk, de hogy ÉN közeledjek felé, miután szétbrmolta az életemet, na azt elfelejtheti.
15!
A 10 valaszolt neked. Továbbra is kérdés, miért nem megy az értő olvasas. A kérdező szeretne a kapcsolatot rendezni, a nevelő apa mar megtette az első lépést. Ez a lényeg.
Aki mosolyog,erosebb,mint,aki haragszik.
A haraggal sajat magad is tonkreteszed. Megeri megbocsajtani neki. Fogadd el a szeretetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!