Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szükségem lenne egy anyára,...

Sad cat kérdése:

Szükségem lenne egy anyára, de nincsen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kisgyerekkoromóta nem foglalkozik velem. Mindig bántalmazott vagy csúnyán bánt velem, nagyon megutáltam. Sosem éreztette azt, hogy szeret, nem tett értem semmit és ivott. Azt hittem, amikor elköltöztem tőle, hogy túlleszek rajta hamar, de nem. 17 voltam, amikor elhagytam és most lassan 22 vagyok, de az utóbbi időben egyre jobban úgy érzem magam, mint egy kisgyerek, aki az anyját szeretné. Páromon próbálom kiélni a kisgyerek énemet, mesét nézek, hiányzik valaki, aki az anyám lehetne, aki mellettem van, egy példakép, aki segít mindenben és támogat. Az életben eddig mindent nekem kellett megtennem magamért, nem volt ott senki, hogy segítsen. Úgy érzem, hogy egyre jobban depressziósabb leszek.

2022. máj. 23. 16:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
22 évesen már nem kell visszafelé menned. Én se voltam 18 amikor elkoltoztem a szüleimtol többszaz kilométerre egyedül. Onnantól kezdve csak ritkán tudtam hazamenni, de akkor már bőven felnőtt voltam, nem akartam anya kisgyereke lenni.
2022. máj. 23. 18:39
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
Elmész önkéntesnek egy idősotthonba
2022. máj. 23. 18:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanilyen légkörben éltem, de nekem hatalmas szerencsém volt.

23 évesen a munkahelyemen egy 48 éves gyermektelen kolléganő mellé kerültem, aki a szárnyai alá vett, kiélte rajtam az anyai ösztöneit, én meg mindent vele beszéltem meg, amit mások jó esetben az anyjukkal teszik.

Rengeteg hasznos és jó tanáccsal ellátott, sokat beszélgettünk, gyakorlatilag ő tett azzá az emberré, aki ma vagyok.

Félreértés ne essék, mindketten férjezett nők voltunk, a kapcsolatunk tényleg kizárólag anya-lánya viszony volt. Azért a múlt idő, mert sajnos már meghalt.

2022. máj. 24. 11:06
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Csak időközben kérdező eltűnt.
2022. máj. 24. 11:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szervalj idosebb no baratokat. Egy 35 meg eleg fiatal,h menjen veled strandra bulizni,megis megvan az anya feeling.
2022. jún. 5. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!